Dziewczynki jak ksieżniczki, a Frugo je ubezpiecza, jako straż pałacowa!

Moderator: pastuszek

Jak je zobaczy poza klatką to zaraz się pcha a one od niego uciekają...podchodzą dopiero jak się położy bo mój Frugasek to taka trochę niezdara i kilka razy przewrócił się przy dziewczynach a one się wystraszyły...
 Jak je zobaczy poza klatką to zaraz się pcha a one od niego uciekają...podchodzą dopiero jak się położy bo mój Frugasek to taka trochę niezdara i kilka razy przewrócił się przy dziewczynach a one się wystraszyły... 
  Frugo ma dobrze bo pomimo choroby i kalectwa wszyscy go kochają i rozpieszczają a on nam ufa bezgranicznie. A ile jest takich zwierząt, które są wyrzucane z domu i giną w męczarniach?
 Frugo ma dobrze bo pomimo choroby i kalectwa wszyscy go kochają i rozpieszczają a on nam ufa bezgranicznie. A ile jest takich zwierząt, które są wyrzucane z domu i giną w męczarniach? 
 Z tej mordeczki bije szczęście
 Z tej mordeczki bije szczęście 

U mnie ostatnio Honorka gada jak najęta przy jedzeniu. Już nie ważne, czy to zielenina, czy siano, czy granulatmartuś pisze:To Nutka zawsze terkocze jak dostanie coś dobrego do jedzenia

Podpisuję się z całym moim towarzystwem.Pati od Mili pisze:Martuś u Ciebie wszystkie zwierzaki mają jak w raju. Nie możemy zmienić świata i uratować wszystkich zwierząt, ale możemy zmienić świat dla tych kilku, które mieszkają w naszych domach.
Widać, że Twoje sierściuchy są u Ciebie szczęśliwe
 Frugo ma szczęście...Ale co by było jakby został tam gdzie się urodził? Pewnie już by go nie było...
 Frugo ma szczęście...Ale co by było jakby został tam gdzie się urodził? Pewnie już by go nie było...