Feniks [*] i Morfeusz - w DS
Moderator: silje
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Feniks i Morfeusz -Adopcja wstrzymana
Skoro mówisz, że jutro to nie ma powodów żeby Ci nie wierzyć, że będą jutro 

Trochę nas nie było, ale dla osłody dodam na wstępie że chłopaki mają się świetnie. Tyją, gruchają, dogadują się z lokatorami. Grymaszą dalej, choć dziś pochłonęli bazylię przez co jestem z nich bardzo dumna
bo są już w pełni nauczeni "jadalnego" choć długo to trwało
i po wchłonięciu bazylii uroczyście oświadczam że świnie jedzą wszystko
I UWAGA!! paprykę się je
nie tylko ogóra, marchew i burak. Aktualna waga chłopców :
Feniks: 960g
Morfi: 1050
Dodam też kilka zdjęć chłopców, w week obiecuję bardziej aktualne (telefon w serwisie, może zdążą oddać) bo Feniksik nam pięknie zarasta lecz póki co:
Jestem sobie piękna beza

Usypia mnie ta pogoda i teza:

że leżing...

i plażing z Limo, to mile spędzony czas

I tak nam wszystkim błogo tego dnia upływa czas :

Feniks: 960g
Morfi: 1050
Dodam też kilka zdjęć chłopców, w week obiecuję bardziej aktualne (telefon w serwisie, może zdążą oddać) bo Feniksik nam pięknie zarasta lecz póki co:
Jestem sobie piękna beza

Usypia mnie ta pogoda i teza:

że leżing...

i plażing z Limo, to mile spędzony czas

I tak nam wszystkim błogo tego dnia upływa czas :

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Jak oni pięknie wyglądają
Początkiem maja gościli u mnie krótką chwilę i widzę, że od tego czasu Feniksik naprawdę wydobrzał

Początkiem maja gościli u mnie krótką chwilę i widzę, że od tego czasu Feniksik naprawdę wydobrzał

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Co tam u chłopaków? Jest już ostateczna decyzja w ich sprawie? Zostają czy są nadal do adopcji?
Chłopaki mają się świetnie, dalej w stosunku do człowieka są mocno wycofani, a ja niestety nie mam teraz zbyt duzo czasu aby ich przyzwyczajać do dotyku. Natomiast z chłopakami się świetnie dogadują, zostawiam ich już samych w piątkę na wybiegu, bo się lubią tak jakby się znali od zawsze. Anula decyzja o pozostaniu jest trudna bo widzę ze mają u mnie jak u Pana Boga za piecem i są szczęśliwi oraz chciałabym aby zostali ale wiem ze to poważna zobowiązująca decyzja na lata, nie wiem poprostu czy zawsze dam rade przy tylu świnkach i mojej pracy
Dla osłody obiecane zdjęcia chłopaków:

Dla osłody obiecane zdjęcia chłopaków:

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Ale tą decyzję kochana trzeba w kocu podjąć. Jeśli zostają - świetnie, jeśli nie, czas na intensywne poszukiwanie im domu 

Dopiero teraz widać, że Feniks jest długowłosy.