Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D / urodziny Nutki

Post autor: martuś »

Dzima pisze:Jak ty potrafiłaś wybrać jedną świnkę z tak podobnego do siebie miotu to ja naprawdę nie mam pojęcia..
Dwa z nich to byli chłopcy (czarno-biały i biało-czarny). Druga dziewczynka była biało-czarna a że mi się podobały czarne świnki to padło na Nutkę :szczerbaty:
Tola zachowuje się u mnie zupełnie inaczej jak opisywała ją paprykarz :lol: Nie boi się dziewczyn, ładnie robią pociąg (wszystkie trzy na zmianę prowadzą :szczerbaty: ), pcha się do jedzenia, dzisiaj wspinała się na klatkę żeby dostać trawę :love: Cudownie tak patrzeć jak w ciągu jednego dnia z piszczącej panikary zrobiła się śmiała i rezolutna prosinka tuląca się praktycznie do obcych świnek :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

bo jej dobrze u Was :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja tam też bym się od razu tuliła do Twoich dziewczynek, jak bym przyejechała, i ładowała się do legowisk :lol: ...tak tam u Was przytulnie.... :love: nie dziwota zatem, że i Toli tam tak fajnie ;)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

:lol:
Tolunia czuję się jak w domu po prostu! Bezpieczna i szczęśliwa. Nucia jakim słodkim maleństwem była :love:
Izma

Post autor: Izma »

Aż trudno uwierzyć, że te nasze ponadkilogramowe prosiaki były kiedyś takie malusie :love:
paprykarz

Post autor: paprykarz »

martuś pisze: Tola zachowuje się u mnie zupełnie inaczej jak opisywała ją paprykarz :lol: Nie boi się dziewczyn, ładnie robią pociąg (wszystkie trzy na zmianę prowadzą :szczerbaty: ), pcha się do jedzenia, dzisiaj wspinała się na klatkę żeby dostać trawę :love: Cudownie tak patrzeć jak w ciągu jednego dnia z piszczącej panikary zrobiła się śmiała i rezolutna prosinka tuląca się praktycznie do obcych świnek :love:
Po prostu się jej spodobało. Te jej koleżanki to z piekła rodem są. Widziałaś jak ją opisywała jej dawna właścicielka. Też inaczej niż jest.
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Wszystko zależy od tego w jakim jest towarzystwie. Widocznie podobają jej się moje dziewczyny :102: Chyba cała trójka była sobie pisana bo nikt nikogo nie gania pomimo tego, że złamałam wszystkie zasady łączenia :lol: Po przyjeździe wszystkie wypakowałam na swoje łóżko na kocyk Nali i Nutki. Przez ponad dwie godziny był spokój więc dałam je do klatki (dzień wcześniej sprzątana) bez legowisk ale po paru minutach dałam budki bo Nutka nie miała gdzie spać i łaziła po klatce czego bała się Tola. Ani nie było kłótni o legowiska ani o miski. Po prostu błogostan jakby od zawsze się znały :love:
Tola jak na razie najlepiej czuje się w klatce. Po wyciągnięciu na łóżko (stoi obok klatki) trochę połazi a później wspina się na poduszkę odgradzającą je od klatki. Jak wczoraj ja usiadłam żeby nie przeskakiwała to właziła na mnie i zaglądała do klatki. Nie pomagało zdjęcie jej ze mnie na koc bo robiła zwrot i już na mnie siedziała :lol: Moja mama mówi na nią wiewiórka bo jest ruda i skoczna :szczerbaty:
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

Martuś - spóźnione gratulacje, piękna jest! :love: No I wszystkiego najlepszego dla Nutki :buzki:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Haha :lol: Martuś, ja też złamałam kilka książkowych zasad przy łączeniu Mietka z Żurkiem :lol: Czasem trzeba działać spontanicznie i wychodzi najlepiej :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Najważniejsze, że się dogadali :szczerbaty:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”