Inka- ruda piękność

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
wawka7

Re: Inka- ruda piękność - już w DS :)))

Post autor: wawka7 »

Co jakiś czas będziemy próbować :) Dziś wchodząc do pokoju ruda piękność już czekała oparta o klatkę łapkami, bo czekała na jakieś smakołyki ode mnie i wcale nie miała zamiaru się chować :) poczekała spokojnie patrząc jak wszystko jej wyłożę do miski, po czym pobiegła do swojego domku, wychyliła się i zaczęła zgrzytać ząbkami hehe :) więc pewne jeszcze jej odruchy zostają na razie "w ramach bycia Inki" :) Myślę, że to tylko kwesta czasu, będzie dobrze :świnka1: :szczerbaty: :jupi:

Również pozdrawiamy serdecznie! :buzki:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Nie, no- o takim obrazku, jak Inka wyczekująca na smakołyki oparta łapkami o klatkę, to ja tylko pomarzyć mogłam :)
Znaczy się małymi kroczkami postępy robi- oby tak dalej :jupi:

Jakby się kiedyś udało jakieś zdjęcia zrobić, to by super było :D
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
Termark

Post autor: Termark »

byle do przodu ;)
wawka7

Pewnie już większość zapomniała o śwince Ince ale z uwagi, że właśnie dziś mija okrągły rok odkąd jest u nas, postanowiłam napisać parę słówek :102: Co prawda nadal nie zaprzyjaźniła się ze swoją starszą koleżanką Jessie i mieszkają jak Paweł i Gaweł ale za to zmieniła się nie do poznania!!! Mruczy, rzadko chowa się do domku, uwielbia pietruszkę, cykorię i sałatę rzymską nie wspomnę już o ogórku zielonym ale przede wszystkich pojęła o co chodzi z piciem wody :jupi: ale to zasługa Jessie, która udając, że nie bardzo obchodzi ją podglądająca Inka namiętnie spijała przez czas wodę :) stała się "normalną" świnką, która zapomniała już na pewno jak było jej smutno i źle! Pozdrawiam wszystkich sympatyków SPŚM :buzki:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Ja o Ince na pewno nie zapomniałam :)
Wygłaskaj ją ode mnie :buzki:
A jakbyś jeszcze dała radę jakieś zdjęcia rudości pokazać, to by było super :)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Inka- ruda piękność

Inka odeszła wczoraj :(..
Była jedną z moich ulubionych, pierwszych tymczasek.
:swieca:
Śpij spokojnie.
wawka7

Kochana Ineczka... tęsknimy za nią bardzo... :love: po prostu zasnęła w sianku... :swieca:
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

:swieca:
Współczuje :candle:
wawka7

Miała ogromny apetyt, uwielbiała ogórka, cykorię, sałatę rzymską, selera, pietruszkę, czyli cały zestaw standard dla świnek :) już nie było zgrzytania ząbkami choć z Jessie tak do końca się nie zaprzyjaźniły, ale najważniejsze że zawsze były obok siebie :buzki: nie była dużą świnką, wagowo cały czas ok. 800 g ale zawsze pełną wigoru i radości... szkoda, że tak szybko postanowiła odejść ale zawsze była ciekawska :love: chyba skusił ją tęczowy most... Tęsknimy za TOBĄ INECZKO!!! BARDZO!!! Klatka taka pusta.. i w serduszkach naszych pusto :( :swieca: ŻEGNAJ...
Alex

Post autor: Alex »

Az smutno czytac :( :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”