Mole książkowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Moranghinia
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Re: Mole książkowe
Polecam najnowszego Browna "Inferno" 

Życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową
Ja obecnie czytam "Katarzyna Wielka. Walka o władzę" - genialna książka, choć jestem dopiero w połowie.
Niestety nie mam za wiele czasu na książki, które chce czytać, więcej jest tych które muszę
Niestety nie mam za wiele czasu na książki, które chce czytać, więcej jest tych które muszę

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Zgadzam się, są fantastyczne... I jeszcze Osobowość ćmy Grocholi...Lena87 pisze:Agmeszka Tam gdzie spadają anioły, Ono, Córka czarownic, W krainie Kota, Poczwarka... Przeczytałam je wszystkie i moim zdaniem są godne polecenia

Ok to juz wiem jakie ksiazki beda nastepne do przeczytania, po tej ktora teraz czytam
A czytam obecnie Z zimna krwia Trumana Capote i jest super
A czytam obecnie Z zimna krwia Trumana Capote i jest super

Mole książkowe, może ktoś ma i chce się na coś wymienić?
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =75&t=1135

Jako nastolatka pochlanialam ksiazki jak cukierki. Mialam ich setki w domu. Glownie czytalam horrory.
Teraz gdyby mnie grypa nie rozlozyla to pewnie nie mialabym czasu a tak przynajmniej czytam "50 shades of grey" hm romans z duza dawka erotyzmu. Nie lubie romansow ale ten wydaje mi sie strasznie smieszny. Czytam ta ksiazke i sie smieje na glos do siebie.
Oprocz horrorow przeczytalam cala sage Twilight - 2 razy kazda bo to byly moje piersze ksiazki przeczytane po angielsku i sie tak wprawialam.
Teraz gdyby mnie grypa nie rozlozyla to pewnie nie mialabym czasu a tak przynajmniej czytam "50 shades of grey" hm romans z duza dawka erotyzmu. Nie lubie romansow ale ten wydaje mi sie strasznie smieszny. Czytam ta ksiazke i sie smieje na glos do siebie.
Oprocz horrorow przeczytalam cala sage Twilight - 2 razy kazda bo to byly moje piersze ksiazki przeczytane po angielsku i sie tak wprawialam.
Agmeszka z kryminałów polecam "Piekło jest we mnie" i "Cichym ścigałam go lotem" Joe Alexa (Maciej Słomczyński). Z fantasy opowiadania o Wiedźminie Sapkowskiego, "Solaris" Lema i "Korona śniegu i krwi" Elżbiety Cherezińskiej.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Z fantasy to mogę polecić wszystko, co przeczytałem. U mnie w poście jest wyliczone 

Podpis usunięty przez administratora.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Kupiłam sobie książkę "Zdrajcy imperium" Michaela Drummonda, która odbiega od moich książkowych ideałów, jednak zahacza o moje zainteresowania. Jestem ciekawa tego, co znajdę w środku