Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: Siula »

Dortezka widziałaś??? Październik :102:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Dorti!!!!! Jesteśmy razem!!!!!! Twoje dziewuszki i moje chłopaki :jupi:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Asita na to samo zwróciłam uwagę :szczerbaty:
Dortezka tak nie chciałaś wysyłać zdjęć bo nie wierzyłaś, że się dostaną a tu proszę! :102: Teraz masz prawdziwe gwiazdy w domu :lol:
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

Gratuluję dziewczyny!
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Gratulacje pipeczki!!! :jupi: Duża teraz będzie się puszyć jak paw pewnie :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Gratulacje!
Napisz co u Was :-)
Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Post autor: diefenbaker »

Gratuluję października :buzki:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dziękujemy :buzki: ale super! piękny będzie kalendarz! tyle znajomych ślicznych pyszczków!
Assia_B pisze:Także życzymy również powrotu do normalności
a chyba już nastąpił.. i przyznam, że ja wcale tego nie chciałam..

dopiero do mnie po czasie doszło pytanie joanny..
joanna ch pisze:dortezka, a tak w ogóle czy tłumaczyłaś kiedyś skąd takie imiona u Twoich świnów?
chyba kiedyś pisałam.. ale mogę w sumie jeszcze raz..
pierwsza była Pigi.. skąd Pigi? Wcześniej jak byłam młodsza miałam jedna po drugiej 2 wspaniałe świnki Pigi, płci męskiej.. ich imie w sumie wzięło się od pokarmu Pigi (taaak, taki kiedyś był..) i tak naopowiadałam o nich Małżowi, że zapragnął by ona była również taka wspaniała i dał imię Pigi..
później pojawiła się Fretka.. Była mała i strasznie puchasta.. Małż chciał nazwać ją Puszek ale no cóż.. nie zgodziłam się i kazałam dalej myśleć.. akurat byliśmy na fali oglądania Fineasza i Ferba.. i Fretka dostała imię ich siostry.. :szczerbaty:
Z Haliną i Balbiną to jakoś tak wyszło.. czasem dla śmiechu wołaliśmy tak na Pigi i Fretkę.. aż nagle któregoś dnia w wątku adopcyjnym zobaczyłam JE.. miały na imię Bomba i Trąba.. ale pokazałam je Małżowi i pytam "jak mają na imię?" i on odpowiedział "Halina i Balbina".. no pasowało, to był znak, że muszą być nasze.. no i zostały :)
a potem urodziły się 2 szczyle.. a ja się za dużo reklam naoglądałam z rozumiem i mózgiem no i "to nie żadne FiFiRifi tylko wifi".. i jakoś nim się jeszcze urodziły przylgnęło do nich Fifi i Rifi :love:

zdjęcia obiecuję jak się ogarnę.. powrót do rzeczywistości nie jest taki prosty i potrzebuje trochę czasu..

w ogóle u weta byliśmy na pazurkach i się okazało... że Balbi straciła jednego pazurka!!! nawet nie wiem kiedy! wyrwała totalnie.. z przedniej łapki. Czeka nas w przyszłym tygodniu wizyta u P. na kontroli cyst.. a tak do wszystko dobrze.
Wczoraj wpadła ciocia balbinkowo na mizianie. Pipki były nawet w miarę grzeczne :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

dortezka pisze: Wczoraj wpadła ciocia balbinkowo na mizianie. Pipki były nawet w miarę grzeczne :szczerbaty:
Ja bym powiedziała że były nawet bardzo grzeczne. Dały mi się miziać do woli :D Duża na pewno wcześniej urządziła im pogadankę jak się mają zachować w towarzystwie :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

balbinkowo pisze:Duża na pewno wcześniej urządziła im pogadankę jak się mają zachować w towarzystwie :lol:
no jasne! ściągi nawet na łapkach robiły :szczerbaty:

jako, że jest piątek.. wszyscy u mnie maja wszystko gdzieś w pracy.. to stwierdziłam, że to najlepszy moment by wreszcie wrzucić fotki :102:

chyba będę miała przekitrane... bo się zmawiają...
Obrazek

jesteś obserwowana...
Obrazek

W sobotę odwiedziłam rodzinkę na wsi. Okociła się Kiciołka i mają 2 małe na wydaniu.. nie chce ktoś? Ja się zakochałam w tym małym, no ale nie mogę więcej zwierzątek.. ale jak ktoś chce, to mogę spytać, czy jeszcze są :) drugi jest mniej więcej taki jak mamusia :)

Obrazek

i z mamusią
Obrazek

Obrazek
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”