Duet Rozetkowy Bonia[*],Roma[*],Runa[*] za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
NECIA1978

Re: Bonia [*] i Runa moje księżniczki :D

Post autor: NECIA1978 »

Martuś bardzo, bardzo mi przykro :cry:
Dla Boni :swieca:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Bardzo mi przykro.... :candle:
NECIA1978

Martusia jestem myślami przy Tobie, mocno przytyłam, będzie lepiej :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

Dziękuję za wasze wsparcie... czytam wasze komentarze i ryczę jak bóbr... Runeczka nadal ma się dobrze wszystko jest w porządku... szukam dla Niej koleżanki... chociaż póki co nie wiem czy mam siłę... Bonia jest pochowana pod jabłonką w swojej ulubionej norce i pod jabłonką dlatego,że lubiła jabłka... heh... Jeszcze raz dziękuję, będę tu wpadać co jakiś czas...
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
NECIA1978

:pocieszacz:
pamka

Post autor: pamka »

MartusiaMartus pisze:Dziękuję za wasze wsparcie... czytam wasze komentarze i ryczę jak bóbr... Runeczka nadal ma się dobrze wszystko jest w porządku... szukam dla Niej koleżanki... chociaż póki co nie wiem czy mam siłę... Bonia jest pochowana pod jabłonką w swojej ulubionej norce i pod jabłonką dlatego,że lubiła jabłka... heh... Jeszcze raz dziękuję, będę tu wpadać co jakiś czas...
Jeśli Runa też ripnie to koniec :swieca: .
dominika45

Post autor: dominika45 »

:sadness: :sadness: :pocieszacz: Kochana pomyśl o Runie - teraz ona Ciebie potrzebuje...
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

pamka pisze:
MartusiaMartus pisze:Dziękuję za wasze wsparcie... czytam wasze komentarze i ryczę jak bóbr... Runeczka nadal ma się dobrze wszystko jest w porządku... szukam dla Niej koleżanki... chociaż póki co nie wiem czy mam siłę... Bonia jest pochowana pod jabłonką w swojej ulubionej norce i pod jabłonką dlatego,że lubiła jabłka... heh... Jeszcze raz dziękuję, będę tu wpadać co jakiś czas...
Jeśli Runa też ripnie to koniec :swieca: .
Czemu miałaby ,,ripnąc" Co kolwiek to znaczy? Wiesz,że takie komentarze wcale nie pocieszają?
Carmelisa

Post autor: Carmelisa »

Och, strasznie mi przykro :(
Trzymajcie się z Runą.
Lusia123

Post autor: Lusia123 »

Bonia jedna z pierwszych świnek jakie tu poznałam kochałam filmiki i zdjęcia na których była. Aż mnie zmroziło jak zobaczyłam tytuł. Nie chce się rozpisywać.. współczuję Marto bólu po tych cudownych latach razem spędzonych :sadness:
A tobie Boniu życzę spokojnego snu :swieca:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”