* Wiek świnki- ok.2,5 m-ca
* Płeć - samica
* Numer adopcyjny - 2870
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnka z pseudohodowli,zdrowa .Jest najbardziej oswojona z całego tria,nie lubi łapania,ale można ją głaskać i na kolanach siedzi spokojnie.
*Informacje dot. diety- na razie zjada wszystko,co zielone:trawa,mlecz,ogórek , sałata rzymska, siano, ewentualnie z powodu braku tychże można spróbować płatków owsianych.
* Stan adopcji- w DS u GalaxySparkle ,
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do wydania z Edda,Limonką albo do innej samiczki lub kastrata:)
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja

* Imię świnki- Limonka
* Wiek świnki- ok.1,5 m-ca
* Płeć - samica
* Numer adopcyjny - 2871
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby-świnka z pseudohodowli,zdrowa .Na razie "dziki dzik" i wrzaskun przeokropny, złapanie jej graniczy z cudem,ale wystarczy położyć norkę i już jest w pułapce

*Informacje dot. diety- na razie zjada wszystko,co zielone:trawa,mlecz,ogórek , sałata rzymska, siano, ewentualnie z powodu braku tychże można spróbować płatków owsianych.
* Stan adopcji- DS u gren,
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do wydania z Nurą,Eddą lub do innej samiczki albo kastrata

* Imię świnki- Edda
* Wiek świnki- ok. 2,5 m-ca
* Płeć - samica
* Numer adopcyjny - 2872
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnka z pseudohodowli,zdrowa .Na razie wielka panikara, na kolanach rozgląda się szukając dróg ucieczki.
* Stan adopcji- w DS u p.Marioli,
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do wydania z którąś z dziewczyn z paczki albo do innej samiczki bądź wykastrowanego samca:)

PS.Jeżeli któraś z dziewczyn zostanie wyadoptowana,pozostałe stworzą parkę i będą do wydania tylko razem.
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości), karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnki wykazywały szczere zaangażowanie w proces adopcyjny Proszę zapoznać się z
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=18&t=128
oraz
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=18&t=129