Tak czy siak, muszę poszukać mniej przepracowanego weta na przyszłość, to pewne.
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Buniak w szpitaliku
Ja myślę że to przepracowanie i za duża ilość pacjentów...
Tak czy siak, muszę poszukać mniej przepracowanego weta na przyszłość, to pewne.
-
Chocolate Monster
No właśnie myślałam,że to taka super lecznica a tu co?Eris pisze:Wiem, źe MW to polecana klinika, ale jak czytam wcześniejsze posty to mi ręce opadają. Nie wiem czy to rutyna czy brak szacunku do pacjenta i jego opiekuna. O nie liczeniu się z kosztami nie wspomnę![]()
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Brak słów faktycznie...ja bym chyba drążyła temat dlaczego tyle zwlekali, wiem, że to nic nie zmieni, ale żeby nie dusić tego w sobie...jeszcze z tym rtg przecież przesuwali terminy, masakra... nie do pomyślenia...jak tak dalej pójdzie to im pacjenci pouciekają...ale jeszcze póki co wierzę w ich umiejętności, gorzej jak widać z organizacją, może za dużo zmian kadrowych...bardzo mocno trzymam i dużo sił dla Ciebie

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A co jest wdrożone, żeby jutro była silniejsza? Bo sama siebie się nie wzmocni w tym stanie. Jestem z Wami.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Rtg nie było przesuwane, chyba że chodzi Ci o to że nie zostało zrobione od ręki. Byliśmy w środę na wizycie, a w piątek było to rtg pod narkozą. Gdyby tylko w piątek był czas żeby od razu po rtg zrobić operację, tak jak pytałam...
Dr Kasia powiedziała że może zrobi ale widocznie nie było jak i zadzwoniła już parę godzin po zabiegu.
W piątek oko nie było dobre ale było na tyle dobre że miałam się umówić na jakikolwiek dzień w kolejnym tygodniu. W niedzielę oko było gorsze, nie dodzwoniłam się do dr Kasi, dr Ola tylko mi kazała intensywnie nawilżać, a w poniedziałek z okiem była już tragedia.
Teraz je nawilżają cały czas itp itd ale nie reaguje w ogóle na ich wysiłki. To podobno jakiś wyjątkowy przypadek z tym okiem bo ropień nie jest duży.
Dobrze że chociaż podobno świnia ma dobry apetyt.
sosnowa, dają jej jakieś kroplówki, witaminy, a co jeszcze to nie wiem.
Jutro zabieg będzie prawdopodobnie o 17. Dziś na pewno też z kimś Bunia pojedzie na noc.
Siedzę sobie i płaczę z żalu i smutku.
W piątek oko nie było dobre ale było na tyle dobre że miałam się umówić na jakikolwiek dzień w kolejnym tygodniu. W niedzielę oko było gorsze, nie dodzwoniłam się do dr Kasi, dr Ola tylko mi kazała intensywnie nawilżać, a w poniedziałek z okiem była już tragedia.
Teraz je nawilżają cały czas itp itd ale nie reaguje w ogóle na ich wysiłki. To podobno jakiś wyjątkowy przypadek z tym okiem bo ropień nie jest duży.
Dobrze że chociaż podobno świnia ma dobry apetyt.
sosnowa, dają jej jakieś kroplówki, witaminy, a co jeszcze to nie wiem.
Jutro zabieg będzie prawdopodobnie o 17. Dziś na pewno też z kimś Bunia pojedzie na noc.
Siedzę sobie i płaczę z żalu i smutku.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Dokładnie chodziło mi o to, że nie zrobili rtg na wizycie tylko musiałaś czekać na kolejną i przesuwa w czasie... 
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Szkoda Buni i Ciebie. Obie musicie się męczyć i stresować a można było tego uniknąć... Dr Kasia sama nie wyrabia bo i zabiegi i pacjenci a doba ma tylko 24 godz. i trzeba znaleźć w niej czas na rodzinę i inne obowiązki...
Trzymajcie się
Trzymajcie się
-
Dropsio
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Buniak będzie piratem
Śledzę co tu się dzieje i nie mieści mi się w głowie... W Zwierzyńcu we Wro też jest wiecznie masa ludu i ledwo się wyrabiają, jak mojego świnia operowali (gdzie rokowania były fatalne, miał się nie wybudzić) to dopiero po 4 godzinach po zabiegu się do nich dodzwoniłam.
Trzymamy bardzo mocno, Bunia da radę!!!

Trzymamy bardzo mocno, Bunia da radę!!!
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Buniak będzie piratem
Co tu pisać jeszcze. Joanna płacze z Toba 
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018