Feniks [*] i Morfeusz - w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
malina8777

Re: Feniks i Morfeusz [Sosnowiec] wolni

Post autor: malina8777 »

Bardzo się cieszę że jest zainteresowanie chłopakami :jupi: Po krótce postaram się wyczerpująco odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania PiDzi . Otóż Panowie na dzień dzisiejszy są w pełni zdrowymi, wymagającymi samcami. Dogadują się między sobą dobrze, dobrze dogadują się również z moimi stałymi chłopakami. W stosunku do ludzi są bojaźliwi jednak wiem że jest to tylko kwestia zaufania do danego człowieka, bo na domowników reagują już jak pozostała reszta stada. Jeżeli chodzi o otoczenie podczas wybiegu, to ciężko mi powiedzieć bo Panowie biegają zwykle w piątkę, więc są zajęci tylko kolegami i obowiązuje zasada owczego pędu, czyli co i gdzie ty, tam tez i ja ;) Więc na samowolkę raczej bym im nie pozwoliła. jeżeli chodzi o temat "jak się zachce" to się kręcą, o ile rozpozna się w miarę SOS to problemu nie ma... w skrajnych przypadkach Morfi gryzie po nosie. Przy chłopkach nie musisz mieć lodówki :lol: wystarczy że wchodzisz do domu, a już pisk słyszalny jest na całe osiedle. Feniks ma wyjątkowy głos, o ile się zdecydujesz na chłopaków to dowiesz się o czym mówię ; ) U nas wypady na ogródek to jest istne prosiakowe RODOS, mają tam all inclusive czyli m.in. trawę, truskawki, kukurydzę, jabłka, maliny, koper, marchew, wszystko pod pyś podane... zawsze jest później problem wracać do domu, więc ogródek jak jest pogoda jak najbardziej konieczny wręcz :lol: oczywiście w kojcu bo wypady "za miasto" nie są mile widziane. Imiona oczywiście można zmienić. Jeżeli chodzi o klatkę i warunki w jakich mieliby mieszkać chłopcy to przy adopcji konieczna jest wizyta przed adopcyjna. Jeżeli osoba przeprowadzająca wizytę nie będzie miała zastrzeżeń, ja również :ok:
PiDzi
Miejscowość: Świętochłowice
Kontakt:

Post autor: PiDzi »

Witam, serdecznie dziękuję za odpowiedź. Decyzja o tym, które prosiątka adoptujemy, zapadnie w tym tygodniu. Jesteśmy bowiem zainteresowani także prośkami z wątku o Pandzie i Pchełce. Dlatego też poinformuję wszystkie zainteresowane osoby o decyzji niezwłocznie. Przyznaję, że jestem zauroczony tymi chłopakami, żona zaś dziewczynkami. Jedyny problem to transport, do Sosnowca mam zdecydowanie bliżej (a raczej prosiaczki mają bliżej do mnie z Sosnowca). W każdym razie bardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.
malina8777

Chłopaki mają rezerwację :jupi:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Feniks i Morfeusz [Sosnowiec] wst. rez.

Post autor: Anula »

Cóż za świetna wiadomość :yahoo:
PiDzi
Kontakt:

Co z wizytą? Czekam na jakiś sygnał i nic.
Awatar użytkownika
justynuszek
Miejscowość: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: justynuszek »

A decyzja padła na chłopaków czy jednak dziewczyny? :)
Obrazek Obrazek
zamówienia kalendarzy i gadżetów SPŚM: zamowienia@forum.swinkimorskie.eu
PiDzi
Kontakt:

Na dziewczyny jest też inny chętny, a panowie są znacznie bliżej nas (25 km). Stąd też adopcję dziewczyn odpuszczamy. Są młodsze i pewnie szybciej znajdą domek.
lubię

Post autor: lubię »

PiDzi pisze:Na dziewczyny jest też inny chętny, a panowie są znacznie bliżej nas (25 km). Stąd też adopcję dziewczyn odpuszczamy. Są młodsze i pewnie szybciej znajdą domek.
:like: (Dzięki tej robocie zaczęłam uwielbiać ludzi za to, że myślą logicznie :szczerbaty: )
misia1
Miejscowość: ożarów mazowiecki
Kontakt:

Post autor: misia1 »

Najprawdopodobniej Katerrina zrobi wpa. Skontaktuje się z panem. To ja dziękuję i szukam dziewczynom domku dalej a chłopakom dobrego domu życzę.
malina8777

Organizujemy wizyty i czekamy na pozytywne wyniki :ok:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”