Przekażę babci bo to moja babcia nazwała dziewczynki. Toffi nazywa się Toffi jeszcze po mojej pierwszej śwince, do której jest tak podobna - ale tylko z wyglądu nie z charakteru. Linoskoczka otrzymała swoje imie ponieważ, gdy babcia przyszła je odwiedzić to radośnie wgryzła się w troczek sukienki babci i zaczęła skakać jej po kolanach. A Cichotka za to została tak nazwana bo bardzo rzadko zdarza jej się wydawać świńskie dźwięki. A jak już to robi to tak cichutko i skromnie.
 Przekażę babci bo to moja babcia nazwała dziewczynki. Toffi nazywa się Toffi jeszcze po mojej pierwszej śwince, do której jest tak podobna - ale tylko z wyglądu nie z charakteru. Linoskoczka otrzymała swoje imie ponieważ, gdy babcia przyszła je odwiedzić to radośnie wgryzła się w troczek sukienki babci i zaczęła skakać jej po kolanach. A Cichotka za to została tak nazwana bo bardzo rzadko zdarza jej się wydawać świńskie dźwięki. A jak już to robi to tak cichutko i skromnie. Ogólnie ich imiona wzbudzają różne reakcje. Najśmieszniej wspomninam wizyty u wetów i ten znak zapytania na twarzy, gdy mówiłam jak się nazywają.

Mój kot to za to Pan Klusek i kiedyś bardzo się uparłam jak wet. nie chciał wpisać "Pan" tylko samo "Klusek", chyba moja mina mówiła sama za siebie bo jak zadał pytanie czy nie może wpisać zwyczajnie Klusek to się na mnie spojrzał i stwierdził, że najwyraźniej nie.
 Mój kot to za to Pan Klusek i kiedyś bardzo się uparłam jak wet. nie chciał wpisać "Pan" tylko samo "Klusek", chyba moja mina mówiła sama za siebie bo jak zadał pytanie czy nie może wpisać zwyczajnie Klusek to się na mnie spojrzał i stwierdził, że najwyraźniej nie.  Dostała inne kropelki i będziemy walczyć dalej. Trochę tylko kombinuje jak jutro rozwiązać sytuację i w niedzielę w sumie pewno też, bo jedziemy z psem na wystawę :/
 Dostała inne kropelki i będziemy walczyć dalej. Trochę tylko kombinuje jak jutro rozwiązać sytuację i w niedzielę w sumie pewno też, bo jedziemy z psem na wystawę :/  
  Polecam mimo wszystko wywar ze świetlika
 Polecam mimo wszystko wywar ze świetlika