Panna Hiacynta poleca się do adopcji /Mińsk Maz./w DS
Moderator: silje
-
- Miejscowość: ożarów mazowiecki
- Kontakt:
Re: Panna Hiacynta poleca się do adopcji /Mińsk Maz./Rezerwa
Ja też sobie odmawiam a mój własny ojciec mnie namawia na pozostawienie dziewczynek tekstem " jak trzy się najedzą to i pięć też" ale jestem twarda nie mogę się zaświnić bardziej.
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hiacynta zdrowa, waga też odpowiednia ( w dniu dzisiejszym 350g), może jechać do swojego nowego domku
A żebyście słyszeli jak się darła przy badaniu i podawaniu leków ( to już profilaktycznie, bo po świerzbiku nie ma śladu). Pani doktor kilka minut musiała czekać ,aż się małe oburzone stworzonko uspokoi, bo trzeba je jeszcze był "osłuchać" 

-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Powiem wam, że jej mamusia chyba ją nauczyła tego wrzasku
Tak samo drze się opętańczo przy zastrzyku! A musi dostać kolejny - na wszołki. Chyba nagram ten koncert dla udowodnienia, że syrena strażacka to przy niej dzwoneczek 

-
- Kontakt:
Niedaleko sięga jabłko od jabłonijoanqa pisze:Powiem wam, że jej mamusia chyba ją nauczyła tego wrzaskuTak samo drze się opętańczo przy zastrzyku! A musi dostać kolejny - na wszołki. Chyba nagram ten koncert dla udowodnienia, że syrena strażacka to przy niej dzwoneczek

-
- Kontakt:
Już na priv odpisaliśmy i będziemy się umawiać na odbiór i pozostanie trzymać
żeby prosiaki sobie przypadły do gustu 

-
- Kontakt:
O, jaka Wichurka jest już duża! Cieszę się, że piszesz, ja właśnie niedawno się zastanawiałam, co u słychać u rodzinki naszego malucha.
Hiacynta jeszcze nie potrafi wyluzować się na na kolankach, ona poza klatką jest zbyt narwana i ciekawska - wszystko chce zobaczyć, zwiedzić, nie usiedzi 3 minut w miejscu, tym bardziej na człowieku... Ale jeszcze wszystko przed nią! Za to w klatce, na swoim ulubionym posłanku, ślicznie się wyciąga

Pewnie, że przypadną sobie do gustu, niby dlaczego miałoby być inaczej. Ale kciuki nie zaszkodząPola&Mela pisze:Już na priv odpisaliśmy i będziemy się umawiać na odbiór i pozostanie trzymaćżeby prosiaki sobie przypadły do gustu

-
- Kontakt:
Łyżka dziegciu do tej słodyczy- z moją Pysią sie nie dogadują. Mieszkały przez kratę, ale Wichurka miała tak mało miejsca, że żal mi jej było. Czekam aż Pyśka się zagoi i będzie mogła albo się bronić, albo uciekać. Na razie każda ma ponad setkę do własnej dyspozycji.
Trzymam kciuki, oby maleństwo się dogadało.
Trzymam kciuki, oby maleństwo się dogadało.
-
- Kontakt:
Panna Hiacynta już w swoim stałym domku
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Maleńka
I proszę, bądź miła dla nowej koleżanki
.

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Maleńka