Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Opowieści Świńskiej Treści - profeszynal filmiki
Elegancko sobie radzicie, jestem pod wrażeniem
Na filmiku to wygląda (jak dla mnie) całkiem nieźle, ale na żywo... nie wiem czy dałabym radę
Dzielna Ty i dzielna Bunia 
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Dziękuję
porcello, stoliczek nie bardzo bo u nas narowista świnia + stoliczek = trup. U nas musi być na miękkim i możliwie blisko gruntu.
Trochę bez sensu to czyszczenie bo ja czyszczę a świnia dla odwrócenia uwagi coś sobie szamie i znowu oczodół brązowy albo zielony
Więc tego żarcia nie bardzo się da wydłubać. Ale wygrzebałam kawałki białej glutowatej tkanki. Dwa razy dziennie wysysam patyczkami pojemniczek soli fizjologicznej z gentamycyną. Potem solcoseryl.
Świnia dzisiaj jest okropna, nie chce współpracować, nie chce za bardzo jeść ze strzykawki (a dostaje immunoglukan i probiotyk więc chociaż to powinna), drze się i ucieka. Jeszcze bobotic jej daję bo brzuszek wzdęty. Boby ma mocno śmierdzące, tak bardziej jak psim
Jutro wstawię mega długi filmik dla wytrwałych (7 min) to zobaczycie jak z nią walczę, dość brutalnie to wygląda ale niegroźnie było.
porcello, stoliczek nie bardzo bo u nas narowista świnia + stoliczek = trup. U nas musi być na miękkim i możliwie blisko gruntu.
Trochę bez sensu to czyszczenie bo ja czyszczę a świnia dla odwrócenia uwagi coś sobie szamie i znowu oczodół brązowy albo zielony
Świnia dzisiaj jest okropna, nie chce współpracować, nie chce za bardzo jeść ze strzykawki (a dostaje immunoglukan i probiotyk więc chociaż to powinna), drze się i ucieka. Jeszcze bobotic jej daję bo brzuszek wzdęty. Boby ma mocno śmierdzące, tak bardziej jak psim
Jutro wstawię mega długi filmik dla wytrwałych (7 min) to zobaczycie jak z nią walczę, dość brutalnie to wygląda ale niegroźnie było.
-
Dropsio
Z niecierpliwością oczekuję na filmik! 
- joanna ch
- Kontakt:
Dobra, to caviarnia ma pierwszeństwo w takim razie
Temu kto dotrwa do końca oddam moje medale warzywne
https://www.youtube.com/watch?v=-46vVoeMlFY
Temu kto dotrwa do końca oddam moje medale warzywne
https://www.youtube.com/watch?v=-46vVoeMlFY
-
lubię
No ładnie... YT często mnie zaskakuje swoimi propozycjami na stronie głównej, ale jak doda Twoje dokumenty, to będzie mieszanka zaprawdę równie eklektyczna, co szatańska... 
-
loriain
Dzielny Buniak mimo że trochę marudny. Dotrwałam do końca, Duży mi przez ramię zaglądał i się rozczulił zasmucił nad biednym prosięciem.
- joanna ch
- Kontakt:
lubię
loriain Nie ma rozczulania, bo wyjdzie że to ja taka okrutna jestem i biedną świnię dręczę
Mnie najbardziej śmieszy jak ona nie przerywa konsumpcji mimo nadciągającej zguby...
loriain Nie ma rozczulania, bo wyjdzie że to ja taka okrutna jestem i biedną świnię dręczę
Mnie najbardziej śmieszy jak ona nie przerywa konsumpcji mimo nadciągającej zguby...
-
Dropsio
Po obejrzeniu wcześniejszych trailerów spodziewałam się czegoś niesamowitego. Nie zawiodłam się. Pełnometrażowy film wciska widza w fotel, produkcja trzyma w napięciu do samego końca. Niebanalne dialogi, wspaniała gra aktorska... Polecam z całego serca.
Na trochę poważniej - Buniak rozwala mnie na łopatki swoją żarłocznością. Co z tego że grzebią mi w oku, trawę trza zjeść i już
Medali za obejrzenie do końca nie chcę - Wam należą się bardziej
Ty sobie przez chwilę dumnie ponoś, a Bunia później je pożre 
Na trochę poważniej - Buniak rozwala mnie na łopatki swoją żarłocznością. Co z tego że grzebią mi w oku, trawę trza zjeść i już
Medali za obejrzenie do końca nie chcę - Wam należą się bardziej
- joanna ch
- Kontakt:
Jaka recenzja... Zawstydziłam się