Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
-
Monique
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
Ciesze się bardzo i nie mogę doczekać przesyłki !
Z tego co przeczytałam to chyba dobrze, że zamówiłam z dwutygodniowym wyprzedzeniem. 
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Pewnie, ze ładnieSTYCZKA pisze:Dzięki Pastuszku. Na razie masz mnie z głowy, co nie oznacza, że jeszcze nie skorzystam z twoich usług. A tak w ogóle pozwolę sobie na małą dygresję, co do charakteru pisma na kopercie z przesyłką. Mniemam, że to Ty ją adresowałaś. Masz charakter pisma uderzająco podobny do mojego. Po raz pierwszy z czymś takim się spotkałam, ale sama przyznasz, że ładnie piszemy
Chociaż namazgrany adres to nie szczyt moich umiejętności kaligraficznych
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Batman i Puchatek dostaną cudne kocyki i będą się w nich z pewnością mościć (oczywiście kupą
) Dzięki wielkie Pastuszku - jesteś wielka 
- pastuszek
- Kontakt:
Jeszcze ciepłe zamówienie KasPat 

Oraz nowości
Kolejne pojawią się pod koniec listopada, tak żeby z myślą o świętach było w czym przebierać, wybierać 
różowe pieski

fioletowe pieski

myszka Miki w różu

love - róż za intensywny wyszedł

morski, kolor niezbytnio wyszedł, mi to miętowy przypomina --> http://www.stylomierz.pl/obrazki/blogi/ ... zpilki.jpg

zielony, ciemniejszy - taka trawa

fuksja, zaintensywny kolor wyszedł

śliwka - zdjęcia nie zrobiłam, bo wyblakłe wychodziło. Ciemny fiolet po prostu, ciemniejszy niż ten co mam.
Postaram się zrobić bardziej realne zdjęcia do wrzucenia w pierwszy post, póki co zaznaczam obecność nowości, jakby ktoś teraz chciał coś zmienić.

Oraz nowości
różowe pieski

fioletowe pieski

myszka Miki w różu

love - róż za intensywny wyszedł

morski, kolor niezbytnio wyszedł, mi to miętowy przypomina --> http://www.stylomierz.pl/obrazki/blogi/ ... zpilki.jpg

zielony, ciemniejszy - taka trawa

fuksja, zaintensywny kolor wyszedł
śliwka - zdjęcia nie zrobiłam, bo wyblakłe wychodziło. Ciemny fiolet po prostu, ciemniejszy niż ten co mam.
Postaram się zrobić bardziej realne zdjęcia do wrzucenia w pierwszy post, póki co zaznaczam obecność nowości, jakby ktoś teraz chciał coś zmienić.
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Chciałabym zamówić 3 jamki. Bardzo podoba mi się kolor morski. Połącz go proszę z jakimiś babskimi kolorami dla moich trzech świnkokobitek (nie muszą być wszystkie trzy jamki identyczne).
Dawna grenouille 
- pastuszek
- Kontakt:
ok, zanotowane. Odezwę się pewnie w sprawie babskich kolorów jak będę się zbliżać do wykrojenia 
- gren
- Kontakt:
Świetnie, będę czekała na info 
Dawna grenouille 
-
MrsPerfectGirl
Pastuszku, jak skończysz to dodasz zdjęcie swojego dzieła?

- martu.ha
- Kontakt:
dzisiaj odebrałam
cierpliwie czekałam z otwarciem paczki, aż wrócę do domu, chociaż miałam ochotę już na poczcie rozerwać opakowanie
i... rewelacja! pełen profesjonalizm. świnie zachwycone, pełnia relaksu osiągnięta!
podwójny zawieszany tunelo hamak jest idealnym rozwiązaniem na dwuświń! zastanawiam się nad zamówieniem potrójnego na trójświń
cierpliwie czekałam z otwarciem paczki, aż wrócę do domu, chociaż miałam ochotę już na poczcie rozerwać opakowanie
i... rewelacja! pełen profesjonalizm. świnie zachwycone, pełnia relaksu osiągnięta!
podwójny zawieszany tunelo hamak jest idealnym rozwiązaniem na dwuświń! zastanawiam się nad zamówieniem potrójnego na trójświń