Faworek i Frykas- DS___ Jędrek-DS
Moderator: silje
Re: Faworek i Frykas___Jędrek i Ariel - wolni [Sztum]
Takie trzy pytanka czekam na jak najszybszą odpowiedzi. Jaki charakter ma Faworek? Czy Faworek i Ariel mogą być według siebie agresywni? Czy świnki są wykastrowane?
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Wszystkie świnki mieszkają razem i nie zauważyłam, aby któreś były wedle siebie agresywne.
Oczywiście relacje mogą się zmienić, kiedy pojadą do innego domu i zamieszkają we dwójkę.
Wykastrowani nie są oczywiście- nie było powodów.
Oczywiście relacje mogą się zmienić, kiedy pojadą do innego domu i zamieszkają we dwójkę.
Wykastrowani nie są oczywiście- nie było powodów.
Zdjęcia aktualne wstawię na dniach (dziś raczej nie zdążę, jutro mnie nie ma w domu). No i nie mogę coś ogarnąć albumu google- od kilku dni nie wyświetlają mi się niektóre fotki.Melka_0307 pisze:Witam ponownieDziewczynki juz ktos zarezerwowal..ale zobaczylam chlopakow i chcialam sie spytac czy wolnej chwili zrobilabys aktualne zdjecia ? Dziekuje
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Za to ja rozumiem - aż za dobrze - mam 6 dziewuch...silje pisze:No była rezerwacja.. Ale nie ma. Czekamy dalej.
Chłopaki urośli i zmężnieli ale o dziwo- nadal mieszkają razem i dobrze się dogadują. Dostawiłam im 80kę do 120ki aby nie mieli ciasno.
Jak na razie tylko o Ariela są zapytania. Niestety samczyki zawsze dłużej czekają na dom niż samiczki.
Osobiście- zupełnie tego nie rozumiem.

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
A ja mam 9 samców i dlatego nie rozumiem
No dobra- porobiłam chłopakom aktualne fotki. Miały być takie z życia wzięte, ale się nie dało. Leżałam z aparatem plackiem przy klatce 10 minut- nie zamierzali wyjść do pozowania. No wiec są takie na kocyku:
Jędrek

Ariel

Faworek

Frykas

Wszyscy

Faworek ma lekkie zap. warg- smaruję Tridermem. Mam nadzieję, że szybko zejdzie.

No dobra- porobiłam chłopakom aktualne fotki. Miały być takie z życia wzięte, ale się nie dało. Leżałam z aparatem plackiem przy klatce 10 minut- nie zamierzali wyjść do pozowania. No wiec są takie na kocyku:
Jędrek

Ariel

Faworek

Frykas

Wszyscy

Faworek ma lekkie zap. warg- smaruję Tridermem. Mam nadzieję, że szybko zejdzie.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Arielek i Frykas
Byla by mozliwosc zarezerwowania?? W polsce bedziemy dziesiatego wiec moglibysmy pojechac po chlopakow 

- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Cudny kwartet - Jędrula i Trojaczki! 

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
No cudni są, to prawda

Piszę PW.Melka_0307 pisze:Arielek i Frykas![]()
Byla by mozliwosc zarezerwowania?? W polsce bedziemy dziesiatego wiec moglibysmy pojechac po chlopakow
Witam. Jesteśmy z Gdyni - ja tata i moi synowie Filip i Mikołaj (lat 9). Chcielibyśmy zaadoptować 2 chłopaków: Ariel i Faworek (ew.Frykas jeśli się bardziej lubią
. Moglibyśmy podjechać z Gdyni do Sztumu w celu spotkania, oględzin
Pzdr Piotr

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Aktualnie na temat Ariela i Frykasa prowadzę rozmowy (a właściwie korespondencję
) z Melka_0307.
Nie został jednak jeszcze dokonany konkretny wybór świnek, ani nie zostały one zarezerwowane.
Piszę zatem PW.

Nie został jednak jeszcze dokonany konkretny wybór świnek, ani nie zostały one zarezerwowane.
Piszę zatem PW.
Witam. Więc jeśli nie ma 100% rezerwacji to jeśli moglibyśmy to uprzejmie proszę o rezerwacje dla nas 2 chłopaków : Ariel
i Faworek
.
Chłopaki jako świnki morskie zamieszkaliby w Gdyni nad samym morzem
Mój nr tel. 663 874 165. Pzdr Piotr Łoziński.

Chłopaki jako świnki morskie zamieszkaliby w Gdyni nad samym morzem

Mój nr tel. 663 874 165. Pzdr Piotr Łoziński.