Moderator: pastuszek

siano ma być na macie,  ewentualnie w koszyku albo tunelu.  Ci wiąże się z sianem wszędzie.  A przy drybedzie toż to katastrofa
 siano ma być na macie,  ewentualnie w koszyku albo tunelu.  Ci wiąże się z sianem wszędzie.  A przy drybedzie toż to katastrofa  

Pchła w hodowli hak było ciepło mieszkała z całą rodzinka na trawie, może stąd te pociągi to zakopywania się w siano
 Pchła w hodowli hak było ciepło mieszkała z całą rodzinka na trawie, może stąd te pociągi to zakopywania się w siano  

serio nie wiem co się dzieje, nawet datę sprawdziłam. Nie została nawet rozpakowana.
 serio nie wiem co się dzieje, nawet datę sprawdziłam. Nie została nawet rozpakowana. 

Czesałam taką zwykłą szczotką z promocji w Biedronce czy też Lidlu, nie wiem. Kupiła mi ją ciocia, która uparcie chce szczotkować mojego psa... (ale jutro mogę Ci zrobić fotę).
 Czesałam taką zwykłą szczotką z promocji w Biedronce czy też Lidlu, nie wiem. Kupiła mi ją ciocia, która uparcie chce szczotkować mojego psa... (ale jutro mogę Ci zrobić fotę). ja mam jedną gumowa szczote do zbierania włosów (tą słynna biedronke z zooplus) i zwykłego druciaka.  Myślę że da radę
 ja mam jedną gumowa szczote do zbierania włosów (tą słynna biedronke z zooplus) i zwykłego druciaka.  Myślę że da radę   
  potrafi podnieść ciśnienie takie coś na początku tygodnia.
 potrafi podnieść ciśnienie takie coś na początku tygodnia. Nawet nie wiem o jaką szczotę chodzi
 Nawet nie wiem o jaką szczotę chodzi  Muszę ogarnąć temat bo poczułam się nie-świnkowa. O sprzątanie się nie martw bo to serio ekspres... jedynym problematycznym elementem u mnie jest to jak muszę wejść do klatki. Bo sama zaczynam boki zrywać, że ja się do niej cała mieszczę i dziś obiłam się od śmiechu w biodro
 Muszę ogarnąć temat bo poczułam się nie-świnkowa. O sprzątanie się nie martw bo to serio ekspres... jedynym problematycznym elementem u mnie jest to jak muszę wejść do klatki. Bo sama zaczynam boki zrywać, że ja się do niej cała mieszczę i dziś obiłam się od śmiechu w biodro