Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Futrzane stado Paprykarza-dom wariatów
Już dzisiaj dostał ostatni antybiotyk i kołnierz też zdjęłam. Łapka sucha i elegancka. Nie grzebie tam to niech łazi bez kołnierza. Tyle co się do pielęgnacji lizał bo przecież to jest pan czyścioszek. Koty przy jego czystości wysiadają.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Biedny Rudi na spacerku w buciku
Ale już mu się ładnie zagoiło?

Tak, już od tygodnia nie ma nic. W tym buciku to akurat od weta wrócił i od razu zgubił
Musiałam nowy klecić na szybko.

No bo to pierdola to gubi
Dobrze, że już się zagoilo 

Mój pies ostatnio zgubił obrożę...Do dziś nieodnaleziona 

Mój kot kiedyś zgubił obroże w mieszkaniu, w kawalerce mikroskopijnej. Nawet przy przeprowadzce się nie znalazła
Prosiaki co bardziej uwalone na kuperkach, przejdą dzisiaj kąpiel. Małż właśnie w piecu pali, żeby tropikalny klimat zrobić. Maty i inny ich majątek się pierze. Takim to dobrze.
Jutro rano psiaki jadą z Małżem na przegląd techniczny. Krew, mocz, USG, osłuchanie serca, Rudolfowi szczepienie wypada akurat. Martwię się bo Toffi znowu sika krwią. Nie wyrabiam z nimi. Od razu trzeba apteczkę psią zaopatrzyć.

Prosiaki co bardziej uwalone na kuperkach, przejdą dzisiaj kąpiel. Małż właśnie w piecu pali, żeby tropikalny klimat zrobić. Maty i inny ich majątek się pierze. Takim to dobrze.
Jutro rano psiaki jadą z Małżem na przegląd techniczny. Krew, mocz, USG, osłuchanie serca, Rudolfowi szczepienie wypada akurat. Martwię się bo Toffi znowu sika krwią. Nie wyrabiam z nimi. Od razu trzeba apteczkę psią zaopatrzyć.
Toż to świnie mają spa dzisiaj
moim tez by się nadało dzisiaj Lunie wycinalam koltuny koło kupa, pazury z manicure bobkowym ma a zapaszek iście jak z perfumerii
Ale jeszcze dwa tygodnie minimum muszą poczekać bo dopiero tydzień temu dostały druga w dawkę kropli na robactwo. Ale potem kąpiel w Nizoralu ich nie minie
Trzymam kciuki za psiuchy

Trzymam kciuki za psiuchy

Kurcze, tak się denerwuję, że nie mogę spać
Chyba pójdę poprasować. To nie pierwsza akcja z sikaniem z krwią ale jakoś się martwię.

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nie denerwuj się bo Tobie nie wolno. Wszystko będzie ok
Toffi lubi być raz na jakiś czas w centrum zainteresowania
Trzymam kciuki za chłopaków
Daj znać co tam wyszło.

Trzymam kciuki za chłopaków