Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
A może powinno ;>. Po za oczami byliby prawie identyczni ! Zależy czy masz ostrzyżone westy czy nie .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
A wiesz, że o tym myślę?
Mam 2 świnie kolorowe, 2 westy, teraz mam rezerwację u Lilith na 2 plotkary z Poznania, ale sumienie mnie gryzie teraz.
Jestem nowa na forum. Historia plotkar mnie wzruszyła i uznałam, że muszę mieć chociaż jedną, po nocy uznałam, że branie 1 to rozdzielanie rodzinki, stąd 2. Ale ta jest po prostu okropna... Nowe ogłoszenie 3-10 postów i już...
Wyznaję zasadę, że świnia to takie samo szczęście czy albinos, czy trikolor. Gdybym nie miała tej rezerwacji, to z chęcią bym brała. Chcę być fair wobec Lilith.
Spokojnie, poczekali rok, poczekają jeszcze . Oni mogliby się w większym stadzie nie dogadać. Lazio jest amantem i potrafi być napastliwy w stosunku do obcych lasek a Milky jest typową zazdrośnicą i owe laski przegania . Możesz mieć spokojne sumienie .
Zapraszam do nas:
Są i nowe białaski, tak samo zakochani, fotogeniczni i piękni .
Oni powinni brać udział w reklamach . Milky zdecydowanie ma parcie na szkło .
Zapraszam do nas: