Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aussie.
Miejscowość: Olsztynek
Kontakt:

Re: Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]

Post autor: Aussie. »

Ja zrobiłam tak kiedyś z kotem, z tym, że nie byłam młodsza od Chocolate bo miałam 19 lat i nie wzięłam kasy od mamy bo miałam swoją i nie leczyłam wszołów tylko chore oczko, które finalnie straciła ale też ukrywałam kotke w pokoju. Udało się przez tydzień bo później mała czuła się już dobrze i zaczęła krzyczeć za drzwiami jak wychodziłam.. I jak któregoś dnia wróciłam ze szkoły, a mama siedziała z Fifką na kolanach i mówi "dlaczego nie powiedziałaś, że trzymasz TO w domu?" ja zła, że nazwała kotkę "tym" mówię "to nie jest TO, tylko kot!" a mama na to "nie prawda, widziałam kilka razy w życiu kota i są większe, miałczą i chodzą po stołach, nie lubię kotów, a to nie jest kot". Fifka jak ją przyniosłam z ulicy była tak mała, że wskakiwała na dywan..
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Obrazek
maleńka

Post autor: maleńka »

Moi rodzice też zawsze marudzili o jakieś nowe zwierzę. Ale jak już było to się nim sami chcieli zajmować :)
loriain

Post autor: loriain »

Ja to pierwszego swiniaka dostałam na piąte urodziny :102: Co prawda był to tylko w teorii mój prosiak bo tak naprawdę to zajmowali się nim rodzice, ja miałam kontakt z nią tylko pod ich czujnym okiem. Ale tak to się zaczęło :mrgreen:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Ja myślę,że namawianie powoli działa :102:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Ale (nie zaczyna się zdania od ale) na świnie ogólnie czy na moje Małżeństwo :o ?
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Słuchaj maleńka, umówmy się na taki układ. Ty wstawiasz na wątek bazarku zdjęcie świnkowych rzeczy i ja wtedy wstawiam tutaj zdjęcia Pchełki :twisted: .
Zapraszam do nas:
Obrazek
loriain

Post autor: loriain »

hahaha co za szantaz :laugh: :laugh:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Aussie. pisze:Ale (nie zaczyna się zdania od ale) na świnie ogólnie czy na moje Małżeństwo :o ?
Przyznam się,że w oko wpadli mi Half i Grubcio.Jeszcze dodatkowo w Krakowie,ale nie wiem jak to się potoczy ;)
maleńka

Post autor: maleńka »

Dorzuciłam rzeczy więc oczekuję zdjęć Pchełki :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Chocolate Monster pisze: Przyznam się,że w oko wpadli mi Half i Grubcio.Jeszcze dodatkowo w Krakowie,ale nie wiem jak to się potoczy ;)
Ja bym miała dla Chmurek transport na początku listopada ale nie namawiam :D.
Zapraszam do nas:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”