nie rozumiem pytania?PiDzi pisze:A te sheltie i peruwianka w końcu do adopcji idą?
Loczek i Entropia
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Loczek i Entropia - para nad pary - Warszawa
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Co u najbardziej sexownej Pary!?
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Okropnie jestem zajęta chorym sąsiedztwem Loczka i Entropii. Sroką i Marcelem...
Trochę zaniedbałam wątek, rzeczywiście. Państwo czuje się świetnie i od czasu do czasu urządza gonitwy pod hasłem : "a może jednak?" Ale jak dotąd Twierdza Cnoty Entropia broni się dzielnie i stanowczo.
Są rozrywkowi, w ich zagrodzie stale cos się dzieje - chyba, że oboje śpią, ale to akurat zdarza się rzadko.
Trochę zaniedbałam wątek, rzeczywiście. Państwo czuje się świetnie i od czasu do czasu urządza gonitwy pod hasłem : "a może jednak?" Ale jak dotąd Twierdza Cnoty Entropia broni się dzielnie i stanowczo.
Są rozrywkowi, w ich zagrodzie stale cos się dzieje - chyba, że oboje śpią, ale to akurat zdarza się rzadko.

Normalnie Jadwiga Śląska... nawet chodzi boso 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dzisiaj wczesnym rankiem odbyła się dzika impreza - tupoty, wrzaski. Wstałam, palę światło: do zagrody Loczkoentropiowej spadła norka, w której wczoraj podróżował Marcel - być może nawet przesycił ją swoim zapachem. O tę norkę poszło. Chyba Loczek uznał, że jest to ingerencja obcego samca w jego rewirze, wrzeszczał i awanturował się nad kawałkiem szmatki. Entropia siedziała w tej norce i bardzo zdziwiona patrzyła, co też to chłopisko wyrabia...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Entropia (może lepiej Jadźka?
) wyjada Loczkowi z pyska, a jak już się naje i go obsobaczy, to sobie zadowolona podskoczy. 

- Natalinka
- Kontakt:
Bardzo mi ten świński feminizm Entropii pasuje

Czarna Kluska i Morena
Feminizm?
Toż to żeńska, szowinistyczna świnia per se

A Loczkowi pasuje Henryk? Bo że Brodaty, to widać...porcella pisze:Entropia (może lepiej Jadźka?) wyjada Loczkowi z pyska, a jak już się naje i go obsobaczy, to sobie zadowolona podskoczy.

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pasować może i pasuje, ale on reaguje na Loczka. Na Heńka może też by reagował, bo to podobno i tak o intonację idzie, ale Heńków na Caviarni kojarzę co najmniej dwóch, więc już pewnie zostanie Loczek Lokaty
Za to Entropia i tak nie znosi dotykania i zamiera, a na widok człowieka najchętniej by się jednak schowała (choć ostatnio jakby coraz częściej zapomina), więc może jak będę wołać swojsko Jadźka, to się szybciej oswoi? 

- sosnowa
- Kontakt:
Jadźka fajnie brzmi. to jest piękna para w stopniu znacznie ponad przeciętną, mogliby nazywać się Sromotnik i Kupkówka i też by im to nie zaszkodziło 
Uwielbiam ich pierwsze zdjęcie, Loczek wygląda jak szalony profesor, powinien mieć jeszcze druciane okularki.

Uwielbiam ich pierwsze zdjęcie, Loczek wygląda jak szalony profesor, powinien mieć jeszcze druciane okularki.