był remont i postawili parkomaty, zero info o tym, no i wychodzę ze sklepu a tam za szybą mandacik. Przez tydzień to wyjaśniałam.... Pójdę pieszo
 był remont i postawili parkomaty, zero info o tym, no i wychodzę ze sklepu a tam za szybą mandacik. Przez tydzień to wyjaśniałam.... Pójdę pieszo 
Moderator: pastuszek
 Ja do Lidla mam daleko, rzadko tam zawitam.
 Ja do Lidla mam daleko, rzadko tam zawitam. W sumie ostatnio waga mi się popsuła, bo ktoś ją wyprał w zmywarce
 W sumie ostatnio waga mi się popsuła, bo ktoś ją wyprał w zmywarce   więc przydałaby mi się nowa
 więc przydałaby mi się nowa   
 ⬇
 ⬇

a potem pojechałam do Polski do mamy i znalazłam w Biedronce
 a potem pojechałam do Polski do mamy i znalazłam w Biedronce  
 ale to było w lipcu. Kosztowała 24,99 czyli połowę tego co najtańsza jaką znalazłam w sklepie ze sprzętami
  ale to było w lipcu. Kosztowała 24,99 czyli połowę tego co najtańsza jaką znalazłam w sklepie ze sprzętami  

no własnie - chyba tak - tyle,że kasa (portfel) - o tym nie wie...katiusha pisze:Siano to produkt świńskiego różnorodnego zastosowania