Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aussie.
Miejscowość: Olsztynek
Kontakt:

Re: Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]

Post autor: Aussie. »

Młodzież waży w tej chwili 480g, waga stoi a to raczej dobrze w kontekście ciąży :). W klatce jest nadal bardzo nieśmiała i płochliwa choć gdy nie wie, że ją obserwuje jest świetnym "telewizorem". Popkorning w wykonaniu takiej kruszynki zmiękcza nawet najbardziej skamieniałe serca. Jej gadanie które jest nieodłącznym elementem jedzenia, picia, leżenia, chodzenia po klatce, buszowania w sianie, zawsze spotyka się z odzewem wszystkich innych świnek. Ona ogólnie cały czas o czymś opowiada i do kogoś mówi, no chyba, że śpi :D. Jest na prawdę mega uroczym, maleńkim stworzeniem, bez niej będzie tak cicho i pusto.. Przy odrobinie dobrych chęci i cierpliwości będzie na prawdę idealną świnką. Pięknie pije z poidełka, nie rozrzuca karmy dookoła miseczki, sianko zjada do ostatniego ździebełka. Ahh.. maleńka, na prawdę zazdraszczam Ci tego cudownego promyczka :prezent:

Maleńka w domku:

Obrazek

I Młoda na łóżku :). Mam wrażenie, że całkiem lubi jak ją miziam. Czasem nawet się nadstawia wskazując miejsce :D.

Obrazek

Obrazek
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Obrazek
maleńka

Post autor: maleńka »

oo matko :love: Cieszę się że się zdecydowałam od razu. Bo jak tak piszesz jaka ona super to jeszcze by mi ją ktoś sprzątnął sprzed nosa. Albo sama byś ją sobie zostawiła :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

O nie, jak miałabym powiększyć stado to albo o białasa albo o łysola. Chociaż to los decyduje ale jedno jest pewne. Do mojego stada nie pasuje żadna normalna i w pełni zdrowa świnka :D. A Pchełka bez wątpienia taką jest :) .

PS: Powiem Wam, że nawet jakby się rozejrzeć po moich pozostałych zwierzakach tzn. korki, Kulka i Florka, to każdy z nich ma coś co sprawia, że są wyjątkowe :D.
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Obrazek
maleńka

Ja ostatnio słyszałam że lepiej jak skinny ma w stadzie jeszcze jednego skinny, bo się lepiej dogadują podobno. Więc może Mirabelcia kiedyś jeszcze dostanie koleżankę łysą :102:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

maleńka zobacz, Twoje dziecko poznało dzisiaj moje dzieci :love: . Ani troszkę się nie bała i była bardzo towarzyska. Chodziła sobie z Grzebyczkiem po całym łóżku :D.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zapraszam do nas:
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

To maleńka musi poszukiwać kolejnej świnki od nowa :lol:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Sugerujesz, że powiększyłam sobie stado o Pchełkę?
Zapraszam do nas:
Obrazek
maleńka

Super :jupi: mam nadzieję ze nie wystraszy sie Kali :szczerbaty:
A oddać jej już nie oddam. Wiem gdzie mieszkasz więc nawet nie próbuj :lol:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Dokładnie o tym samym pomyślałam, wiesz gdzie mieszkam i nie będę się narażać :szczerbaty: . Po za tym mówiłam coś o powiększaniu mojego stada :D.
Zapraszam do nas:
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Oj tam.Ogolisz to będzie łysol :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”