I oby się wszystko ustabilizowało
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Re: Nala, Nutka, Tola i Frugo - inspektor:D / chorobówka ;/
Frugo jak fajnie przysypia
Cudowna ekipa
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O masz, dawno mnie tu nie było, a się.tle.działo i takie.przepiękne zdjęcia!
Miałam podobne problemy z Turbulencją i dr Kasia zaleciła końską dawkę witaminy C, 0,5 ml. Przez trzy miesiące. Piękne białe zęby odrosły. Od tego czasu poza okresem, kiedy moje jedzą dużo naturalnie występującej trawy i zieleniny podaję wit.C codziennie w formie juvitu C. I zawsze słyszę zachwyty, że idealnie w paszczy. W immunoglukanie jest, ale, że dwie krople bym dodała, tak ja radziła Asita. Tola jak moja Grawa, widać puchate w tym roku tak mają, i też mi głównie utyły nie te co trzeba.jak zaczęłam dogadać. Trzymam
Miałam podobne problemy z Turbulencją i dr Kasia zaleciła końską dawkę witaminy C, 0,5 ml. Przez trzy miesiące. Piękne białe zęby odrosły. Od tego czasu poza okresem, kiedy moje jedzą dużo naturalnie występującej trawy i zieleniny podaję wit.C codziennie w formie juvitu C. I zawsze słyszę zachwyty, że idealnie w paszczy. W immunoglukanie jest, ale, że dwie krople bym dodała, tak ja radziła Asita. Tola jak moja Grawa, widać puchate w tym roku tak mają, i też mi głównie utyły nie te co trzeba.jak zaczęłam dogadać. Trzymam
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Chciałby ale ja zbytnio nie pozwalam. Nic by im nie zrobił ale po pierwsze Frugo jest nie do końca sprawny i się przewraca (przez co dziewczyny jak go widzą to już uciekają bo nie raz się przewrócił tak, że albo machnął je ogonem albo wystraszył). Po drugie to jest tylko zwierzę i czasami próbuje delikatnie wyciągać do nich łapki - Nala z Nutką nie reagują jak on położy łapkę np. na ich tyłku ale Tola panikuje i ucieka. Pod moim okiem leży z nimi ale to dziewczyny przeważnie nie chcą być blisko niegodominika45 pisze: Czy Frugo tak na co dzień jest tak "blisko" z resztą?
Frugo jest takim kotem, że jak się go ustawi do zdjęcia to tak siedzi i się nie rusza. Wymarzony model
Z nowości chorobowych... Wydaje mi się, że Nala sika z krwią
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
kamieniom stanowczo mówimy NIe!
-
paprykarz
Widzę, że rozrywki Ci nie brakuje. Tragedia z tymi chorobami.
-
loriain
Ta jesien cos nie sprzyja zdrowiu
oby sie wszystko u was unormowalo 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Moja żabka ma znowu kamień
trzymajcie kciuki żeby udało się go trochę rozpuścić i wysikać.
Na szczęście jest mniejszy niż ten co wysikała 1,5 roku temu więc może się uda...
Na szczęście jest mniejszy niż ten co wysikała 1,5 roku temu więc może się uda...