Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
ruby

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ruby »

ANYA pisze:
pour pisze:Hahah dawno tu nie zaglądałam, ale oni świetni są :)) Nie mogę się doczekać aż ich poznam na żywo.
Czuj sie zaproszona :D a najlepiej gdybys mieszkala niedaleko to moglybysmy sie odwiedzac. Fajnie byloby miec swinkowa kolezanke.
ups, zostalam wylaczona z grona kolezanek :ups:
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Ruby bo Ty dziewczyny masz ;) a wiesz chlopakow to mozna zawsze na spotkanie zabrac ;) za pare miesiecy moze sie spotkamy we 3 i zaserwujesz mi tego drinka co go tak chwalilas :D
zagli

Post autor: zagli »

ruby pisze:
ANYA pisze:
pour pisze:Hahah dawno tu nie zaglądałam, ale oni świetni są :)) Nie mogę się doczekać aż ich poznam na żywo.
Czuj sie zaproszona :D a najlepiej gdybys mieszkala niedaleko to moglybysmy sie odwiedzac. Fajnie byloby miec swinkowa kolezanke.
ups, zostalam wylaczona z grona kolezanek :ups:
ruby, daj jej bana za to :lol: :lol: :lol:
ANYA

Post autor: ANYA »

No ale komu tego bana? Chyba nie mi?
W nocy śniło mi się ze jakiś pies wziął Ryana w pysk i jak go zabrałam to przytulilam Ryana a ten się we mnie wtulil, wyciągnął łapki otuliny we mnie odszedł. Z palpitacja serca obudziłam się w nocy a Ryan twardo i słodko sobie spał i nic nie robił z tego, że w środku nocy go budzilam. Dzisiaj go wymietosilam co mu się nie podobało :D Jezu dobrze że nie mam psa bo miałabym schizy.
zagli

Post autor: zagli »

śmieję się, bo jak była impreza to była z nami gg (wtedy Admin) i ciągle ją podpuszałam żeby dała komuś bana jak nie będzie chciał ulotek dźwigać :lol:
ANYA

Dzisiaj doszla do mnie karma ktora zamowilam bo moje swinki sa bardzo wybredne.
Zamowilam Science Selective Obrazek ktora bardzo lubia o dziwo, nawet Diablo wcina az mu sie uszy trzesa :jupi: a to niejadek straszny. Daje jedzenie kazdemu a on omija i chce pobiegac. Swinka z anoreksja.
Kupilam tez im paluszki ziolowe i wszyscy wcinaja :jupi: Nie chce im za duzo zielonego dawac bo maja potem kupki miekkie, wiec musze im to czyms zastapic.
Zamowilam tez karme malo kaloryczna, ktora wspomaga prace jelit, bo Ryan z Lewisem maja czasami wzdecia.
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

ANYA, skąd zamawiałaś?
ruby

Post autor: ruby »

Ania ta karma jest w stalym zaopatrzeniu w savoy centre,tam ,gdzie mieszanke kupujemy,moje tez ja lubia ,bo jest z pietruszka
ANYA

katzarzyna pisze:ANYA, skąd zamawiałaś?
www.vetuk.co.uk ale nie wiem czy to jest w Polsce tez

Ruby, wiem, bo ostatnio widzialam ta karme, ale juz zamowilam online
Moje swinie nie moga miec mieszanek bo jedza wybiorczo i wiekszosc zostaje, wiec wole dawac im w granulkach.
Teraz przyzwyczajam ich do granulkow a potem zastapie calkowicie. Mam tez pomysl, zeby dosypywac im suszonych ziol do karmy zeby chetniej jedli.
Arashi

Post autor: Arashi »

Jest w zooplus.pl moje nie jedzą jedzą gerty za to :p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”