.
.

Moderator: pastuszek
 .
.

Widzę, że też miłośnicy kocyków
  Widzę, że też miłośnicy kocyków  
   no ale cóż
 no ale cóż 
 . O kocykach moich świnek i historii każdego z nich mogłabym długo mówić chociażby dlatego, że większość jest z lumpeksów. Mam na świńskie rzeczy specjalną szafkę, bo ze względu na DT jest ich sporo. Tymczasowa Szafka (tak mówimy na nią w domu) składa się z blatu, dwóch półek i dwóch szuflad. Na blacie przygotowuję posiłki i stoi tam woda dla prośków oraz waga. Na pierwszej półce są pojemniki z karmą i ziołami. Drugą półkę i obie szuflady zajmują polarki i poszewki. W klatce moich świnek też zrobiłam dodatkową półkę na poduszki i kapcie. W kartonie w rogu pokoju są posłania, kołderki, reszta poduszek i maty
. O kocykach moich świnek i historii każdego z nich mogłabym długo mówić chociażby dlatego, że większość jest z lumpeksów. Mam na świńskie rzeczy specjalną szafkę, bo ze względu na DT jest ich sporo. Tymczasowa Szafka (tak mówimy na nią w domu) składa się z blatu, dwóch półek i dwóch szuflad. Na blacie przygotowuję posiłki i stoi tam woda dla prośków oraz waga. Na pierwszej półce są pojemniki z karmą i ziołami. Drugą półkę i obie szuflady zajmują polarki i poszewki. W klatce moich świnek też zrobiłam dodatkową półkę na poduszki i kapcie. W kartonie w rogu pokoju są posłania, kołderki, reszta poduszek i maty   .
 .

!
 !

Jak ja pokazałam dziewczynom w pracy zdjęcia z wybiegu, to mi się jedna spytała, czy mam pokój dla świnek specjalny
 Jak ja pokazałam dziewczynom w pracy zdjęcia z wybiegu, to mi się jedna spytała, czy mam pokój dla świnek specjalny  , a ja,że to przecież "mój" salon
 , a ja,że to przecież "mój" salon