Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.], Miecio i pies Homer

Post autor: joanna ch »

wygląda na zadowolonego z życia w każdym razie :) piękną będzie miał emeryturę :) :buzki:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Martuś, dali mu ok 10 lat, wetka, u której byłam, też tak 9-10 lat. Nie mam probiotyku, kupię mu. Wczoraj rano na śniadanie zapodałam mu tabletki na odrobaczenie. Tak se myślę, że może jak Homer sobie liże futro, które jeszcze mu sporo wyłazi, to może to to mu staje w gardle i chce to wykrztusić? :think:

Nikt się nie wypowiedział na temat gwałcenia Pana Żurka przez Miecia...chyba spuszczamy zatem na to kurtynę milczenia :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Nie mogę uwierzyć, że chciałaś zniknąć z forum! oj twoje szczęście, że zostałaś :nono:
Homer jest wspaniały! Dać dom takiemu staruszkowi to najlepsze co można zrobić, kolejnej zimy w schronisku mógłby nie przeżyć... Kto jak nie ty doprowadzi go do lepszego stanu?! Czy on coś robi w domu poza spaniem?? :laugh:
Homer....a ja myślałam, że to od Simpsona....może lubi pączki? :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Asita pisze:
Nikt się nie wypowiedział na temat gwałcenia Pana Żurka przez Miecia...chyba spuszczamy zatem na to kurtynę milczenia :laugh:
No chcą się chłopaki zabawić,cóż poradzić? :lol:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Jak pies tak lezy, to jest wyluzowany i na pewno nic go nie boli. Ale fajna morda :D

@Asita, przeprowadzałaś chlopaków? zmieniałaś im warunki? To sie i gwalcą - zmiana - koniecznośc ustalenia na nowo hierarchii.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

albo wszyscy zaaferowani psem to próbują zwrócić uwagę na siebie :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

E 10 lat to jeszcze nie tragedia bo takie małe pieski to i do 15-20 lat potrafią dociągnąć i tego Wam życzę :buzki:

Hm...na kłaczki w przewodzie pokarmowym dobry jest kisielek z siemienia lnianego tylko nie wiem czy po tym nie dostanie gorszych kup...

O gwałtach nikt się nie wypowiada bp z reguły Ty poruszasz takie tematy :laugh:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Dokładnie! 10 lat to jeszcze nie taki staruszek. Mój ma 13 i co prawda głuchutki, ale zachowuje się dalej czasem jak szczeniak :love:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Piękny Homer :) Ma wymalowaną ulgę na pyszczku... ciepło, pełna miska...i ktoś kto chyba kocha... świat się zmienił o 180 stopni :)
Moja koleżanka ma 17 letnią suczkę, która też trochę ślepa i głucha ale co jakiś czas wstępuje w nią demon szaleństwa :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No przeprowadzka przeprowadzką, ale mama chce ich już separować :shock: Mówię do mamy, że Żurek robił dokładnie to samo Alfredowi :lol: Nie wspomniałam jej tylko, że Żurek to robił od głowy :nie_powiem: Mietek przynajmniej prawidłowo :laugh: Zakazałam wszelkich rozdzielań. Żurek jak chce, to daje małemu po uszach.

Kupiłam dziś 7 pojemników plastikowych, będę gotować 1x w tygodniu i mrozić Homerowi porcje. Jutro na rynku muszę kupić 3 skrzydła z indyka, 1 już mam. Z 4 powinno wyjść 7 posiłków.

Dzima, no chciałam zniknąć, ale groźba zrzutu na dom gównianego towaru odwiodła mnie od tego pomysłu :lol:

Martuś, z kisielkiem wtedy poczekamy. Będę go czesać codziennie, to powinno być lepiej.

Porcello, pies przybiera różne pozy na jego materacu. Układa też po swojemu kocyk i kładzie się wtedy. Czekam tylko aż łapy będą w górze....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”