Moderator: pastuszek

Wszyscy z uśmiechami od ucha do ucha
 Wszyscy z uśmiechami od ucha do ucha 
 i to sami przystojniacy
  i to sami przystojniacy 

) Postaram się niebawem wstawić jakieś zdjęcia, ale jest ten problem, że wychodzę z domu - ciemno, wracam - ciemno, no i przez to światło takie sobie. Umyłam też ostatnio Mika - chciałam co prawda poczekać na cieplejsze dni, ale chyba bym się nie doczekała - a o takie kłaczki trzeba dbać.
 ) Postaram się niebawem wstawić jakieś zdjęcia, ale jest ten problem, że wychodzę z domu - ciemno, wracam - ciemno, no i przez to światło takie sobie. Umyłam też ostatnio Mika - chciałam co prawda poczekać na cieplejsze dni, ale chyba bym się nie doczekała - a o takie kłaczki trzeba dbać.  Jakby bały się, że mokre futerko jest zaraźliwe. Wygląda to naprawdę komicznie, bo kiedy umyję Mika i go podsuszę to każdy włos układa mu się w inną stronę, przez co przypomina kosmatego stwora. A, że Miko to świnka przylepa - to biega za innymi świniami, a one przed nim uciekają... Miko myślał, że to zabawa i sobie podskakiwał, ale inne świnie nie udzielały jego szczęścia
  Jakby bały się, że mokre futerko jest zaraźliwe. Wygląda to naprawdę komicznie, bo kiedy umyję Mika i go podsuszę to każdy włos układa mu się w inną stronę, przez co przypomina kosmatego stwora. A, że Miko to świnka przylepa - to biega za innymi świniami, a one przed nim uciekają... Miko myślał, że to zabawa i sobie podskakiwał, ale inne świnie nie udzielały jego szczęścia 
 No bo jak to? Pupa nie woniejąca szczoszkami??? Zgroza i ratuj się kto może!!!
 No bo jak to? Pupa nie woniejąca szczoszkami??? Zgroza i ratuj się kto może!!! 

)
 )