Frugo, owocowe ciacho /Mińsk Maz. Warszawa/

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Re: Frugo, owocowe ciacho /Mińsk Maz. Warszawa/

Post autor: Gaja »

Jestem umówiona na WPA u ewusi na poniedziałek. Trzymajcie kciuki, szczególnie za to, by Frugo i jego nowy kolega się polubili :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Żaneta84

Post autor: Żaneta84 »

Jest przepiekny.
Gdyby jednak nadal był do wzięcia... będziemy rozmawiać :)
Gaja
Kontakt:

Gaja pisze:Jestem umówiona na WPA u ewusi na poniedziałek. Trzymajcie kciuki, szczególnie za to, by Frugo i jego nowy kolega się polubili :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Fajna i odpowiedzialna rodzina, klatka 120, dobra karma, hamaki, tunele i inne luksusy...słowem Frugo będzie miał jak w raju, jak się tylko dogadają z nowym kolegą o wdzięcznym imieniu Gucio.
Panowie już się poznali - co z tego wyniknie, zobaczymy. Na razie mają tak duży obszar do biegania ( prawie cały pokój ), że do poważniejszych starć nie doszło. Frugo, który wyraźnie się zadamawia, podjada sianko i karmę, został z Guciem, a ja będę czekała na wieści. Trzymajcie kciuki proszę! :fingerscrossed:
ewusia1888

Post autor: ewusia1888 »

Frugo i Gucio.
Witam. Świnki chyba się dogadały lecz Frugo nie wpuszcza Gucia do domku. ( delikatnie warczy)Ewidentnie jest dominujący,
Ostatnio zmieniony 27 lis 2016, 19:38 przez ewusia1888, łącznie zmieniany 1 raz.
Gaja
Kontakt:

Musicie kupić drugi domek :lol:

U mnie nie widać zdjęcia.
Żaneta84

U mnie zdjęcia również nie widać.
A jeżeli chodzi o nie wpuszczanie do domku. To normalka u chłopaków. Często jest tak, że moga się bardzo lubić i generalnie się nie kłócić, a jednak każdy będzie odpoczywał w swoim kącie. Są terytorialne i tyle.
ewusia1888

Ze zdięciem jest jakiś problem. Też nie widzę wszystkich zdięć na forum. A co do do domku to Frugi zawładnoł dwoma domkami. :D raz jest w jednym raz w drugim. Myślałam żeby wstawic im jeden duży . Zobaczyć co sie będzie działo . Ale dam im jeszcze troche czasu żeby sie lepiej poznali.
Żaneta84

Tak, u mnie również następuje wymiana legowiskami i zawsze decyduje dominujący samiec Larusek. Ale nie zawsze wybiera to miejsce wydawałoby się najlepsze. Lubi też zwyczajnie leżeć pod hamakiem.
ewusia1888

Jak siedzą na kolanach to wtuleni w siebie jak nie wiem . Myślałam że będzie gorzej z łączeniem . :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”