Wiechlinka i Tymotka szukają miłości

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Kasia80as

Re: Wiechlinka i Tymotka szukają miłości

Post autor: Kasia80as »

Ze zdjęciami ciężko bo boją się migawki. Ale z czasem pewnie się przyzwyczają. Iskierka trzyma linię, za to Dzwoneczek przybrał 7g. Na wybiegu najlepsza zabawa w zasikanym drybedzie :shock:
W klatce dowodzi Iskierka była już wszędzie. Za to Dzwoneczek nie przepada za zwiedzaniem woli jeść :D Zawsze pierwsza przy misce.
Wit C grzecznie wypiły. Ale wodą gardzą- nie chcą pić.
misia1
Miejscowość: ożarów mazowiecki
Kontakt:

Post autor: misia1 »

U mnie też nie piły tylko ogórka wcinały.
Kasia80as

Iskierka śpi, a Dzwoneczek wcina siano :102:
Jedno co muszę przyznać to Dzwoneczek jak na świnkę mega czyścioch. Siusiu i większość kupek robi w jednym rogu klatki. Gdyby Iskierka posiadała tę umiejętność... Ale póki co sika w domku i pod półką w rogu. Niedość, że zasikuje miejsce swojego wypoczynku to jeszcze koleżance pod nosem sika. No porostu 100% świni. :lol:
misia1
Kontakt:

:laugh:
Ona potrafi jeszcze zadek podnieść i puścić strzała prosto w ryjek. Widziałam. Hi..hi..
Kasia80as

My tylko widzieliśmy jak Iskierka ganiała Dzwoneczka i ta w pewnym momencie jak koń wierzgneła. Iskierka dała jej spokój chociaż to ona rządzi :D
Kasia80as

:prezent: Kochani życzymy spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szampańskiej zabawy w Sylwestra.
Kasia, Maciek i Ewa

Dzwoneczek odkrył dzisiaj jak dostać się na półkę. I przez pół dnia góra-dół, dół-góra :102:
misia1
Kontakt:

Z podobało się dziewczynie to teraz będzie latała. :102: może jakieś foto poprosimy?
Kasia80as

:photo: dziewczyn przesłałam - z wczorajszego wybiegu.
Iskierka waży 707g, a Dzwoneczek 678g.
misia1
Kontakt:

Bardzo ładna waga. :love:
Kasia80as

Dzisiaj dziewczyny zjadły liście rzodkiewek w takimi tempie jakby były z tydzień gładzone.
Od kilku dni zamiast podkładów pod drybetem mamy żwiek Cats Best Eco. I na razie jesteśmy zadowoleni.
Przy podkładach bałam się o brzuszek Iskierki bo od czasu do czasu podjadała go. Tak po Nowym Roku wpadła na to jak podnieść drybet, żeby dobrać się do podkładu. No i się zaczęło, jakby nic lepszego do jedzenia nie było :glowawmur:
Musimy udać się do weterynarza na manicure :) Ale najpierw muszę ogarnąć Ewę, bo się rozchorowała :(

Misieńko czy mogę Cię prosić o wrzucenie zdjęć dziewczyn, bo jeszcze tego nie opanowałam :redface:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”