Woland szuka swojego anioła stróża! w DS
Moderator: silje
Re: Woland szuka swojego anioła stróża! [Poznań]
Moje świnki przez kraty były nim zachwycone, śpiewały jak oszalałe. On wyglądał na zaciekawionego no ale z wiadomych względów do konfrontacji nie doszło. To jest w ogóle wyjątkowa świnka z diabelsko mocnym charakterem bo jak włożyłam go na 2 h do klatki to po niej biegał i jadł siano, a zazwyczaj świnki chowają się jak szalone :O
Rzeczywiście wygląda jak diabeł tasmański
Dudek - no właśnie też byłam zdziwiona, bo jak mi go przywiozłaś, to on zamiast być zestresowany latał po klatce i wcinał wszystko co popadnie.
no i wtedy już pomyślałam, że będzie chyba mocny charakterek...
UWAGA!
Zauważyłam lekką poprawę w zachowaniu Wolanda. Dzisiaj odbyło się jego spotkanie z jednym ze samców,a nie z dwójką i nie doszło do bitwy! Co prawda atmosfera była napięta, ale zęby nie zostały wykorzystane. Dlatego też może jest szansa!

Dudek - no właśnie też byłam zdziwiona, bo jak mi go przywiozłaś, to on zamiast być zestresowany latał po klatce i wcinał wszystko co popadnie.

UWAGA!
Zauważyłam lekką poprawę w zachowaniu Wolanda. Dzisiaj odbyło się jego spotkanie z jednym ze samców,a nie z dwójką i nie doszło do bitwy! Co prawda atmosfera była napięta, ale zęby nie zostały wykorzystane. Dlatego też może jest szansa!

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Dokładnie tak. Po czasie z socjalizował się w końcu do samic ale trwało to nie tygodnie a wiele miesięcy. Z kastracją to zawsze wielka zgaduj zgadula, nigdy nie ma pewności czy z samicami się dogada.Chocolate Monster pisze:Ale z tego co wem Cwaniak i dla samic był agresywny po kastracji
Ale może jednak jest szansa, żeby doszedł do porozumienia z jakimś samcem

Widzisz Cavioholiczko co doświadczony hodowca to doświadczony hodowca

Czy doświadczony to nie wiem
ale i tak dziękuje
Z zachowaniem małego jest coraz lepiej, a poza tym to rozpiera go energia.

Z zachowaniem małego jest coraz lepiej, a poza tym to rozpiera go energia.

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Co Wy tu już dywagacje nt kastracji....Przecież to młoda świnka, która może miala bardzo nie fajny strat z innymi samcami, stąd takie zachowania. Trochę spokoju, wyciszenia i bardzo możliwe, że się ogarnie i przestanie tak się denerwować przy innych samcach.
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Jakie piekne kolorki
Badz grzeczny Woland

Badz grzeczny Woland