Kosteczka do adopcji SOLO [Olsztynek]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Chocolate Monster

Re: Marysia vel. Kosteczka [Olsztynek]

Post autor: Chocolate Monster »

Skromna laseczka z niej,ale niedługo się przyzwyczai do lusksusów,tym bardziej przy takiej opiece :buzki:
Awatar użytkownika
Aussie.
Miejscowość: Olsztynek
Kontakt:

Post autor: Aussie. »

Proszę bardzo, ekspresowo mamy rezerwację na Marysię! Dołączy do dwójki dziewczyn z Lublina, w tym jedna od nas. Może ktoś jeszcze pamięta Jeżynkę, taką nieśmiałą, łaciatą laseczkę? Z rzutu świnek "miskowych"?
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Jak super,że piękna chudzinka będzie miała domek! I koleżanki :102: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Też na prawdę bardzo się cieszę bo to dobry i sprawdzony dom :love: . Odgrzebałam nawet wątek Jeżynki dla przypomnienia :D.

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 7&start=10
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Obrazek
patrycja

Post autor: patrycja »

Wspaniale :jupi: . Swoja drogą, najważniejsze żeby miała apetyt. Moja 1 skinny, która ma ponad 3 lata, je tyle co moja rozetka razy 5 (jak to skinny), drze się o jedzenie wniebogłosy, pewnie całe osiedle ją słyszy ;), a jest maleńka, taka Calineczka i waży 630 g - taka uroda. Zawsze była mała i chuda. Marysia może być oczywiście innym przypadkiem, nie wiem czy to duża świnka, która mało waży czy maleńka i mało waży. Najważniejsze, że ma już zaklepany domek - WOW!
wilczurka

Post autor: wilczurka »

super :D :jupi: :yahoo:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

:jupi:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

patrycja pisze:Wspaniale :jupi: . Swoja drogą, najważniejsze żeby miała apetyt. Moja 1 skinny, która ma ponad 3 lata, je tyle co moja rozetka razy 5 (jak to skinny), drze się o jedzenie wniebogłosy, pewnie całe osiedle ją słyszy ;), a jest maleńka, taka Calineczka i waży 630 g - taka uroda. Zawsze była mała i chuda. Marysia może być oczywiście innym przypadkiem, nie wiem czy to duża świnka, która mało waży czy maleńka i mało waży. Najważniejsze, że ma już zaklepany domek - WOW!
Ogólnie za duża nie jest :). Dzisiaj przyłapałam ją na spaniu na poduszce :D. Ona też prosi o jedzenie ale nie robi to w taki chamski sposób jak Pestka czy Twoja skinny, tylko tak ładniutko, po ciuchutku woła :love: .
Zapraszam do nas:
Obrazek
patrycja

Post autor: patrycja »

Spała na poduszeczce? Sukces :102:. Oby tak dalej, niech się przyzwyczaja do dobrego skoro czeka ją dobry domek :D. Jeśli woła cichutko o jedzenie, to są szanse, że przybierze ciut ciałka :).
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

No przyznam, że rośnie w oczach. Dziś waży już 780g co daje nam 120g na plusie :D.
Zapraszam do nas:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”