Nie jestem aż tak odważna, wolę dmuchać na zimneCynthia pisze:Termin 13 piątek jest idealny
To szczęśliwy dzień
 Z resztą trzynastka nie jest dla mnie szczęśliwa
Moderator: pastuszek
Nie jestem aż tak odważna, wolę dmuchać na zimneCynthia pisze:Termin 13 piątek jest idealny
To szczęśliwy dzień

Jesteście wspaniali,bo go uratowliście z tamtych warunków i walczyliście o niego
  Jesteście wspaniali,bo go uratowliście z tamtych warunków i walczyliście o niego   

bo dziś jest ten dzień w którym bierze go Ola i Kapsel jedzie na łączenie do Gipsy. Denerwuje się ale myślę że wyszedł z niego już ten diabeł ✂ mam nadzieję że połączą się bez problemu, bo mam z Olą świetny, stały kontakt. Poza tym Sonetowi znów wrócił problem z oczkiem
 bo dziś jest ten dzień w którym bierze go Ola i Kapsel jedzie na łączenie do Gipsy. Denerwuje się ale myślę że wyszedł z niego już ten diabeł ✂ mam nadzieję że połączą się bez problemu, bo mam z Olą świetny, stały kontakt. Poza tym Sonetowi znów wrócił problem z oczkiem   W pn wet
  W pn wet by się przydały!!!
 by się przydały!!! 
 Kapsel połączony i zakochany, postaram się dołączyć zdjęcia. Sonecik ma się świetnie, gorzej jego brat bo ciągle go goni, myślę że poprostu mają za mało rozrywki, działka nieczynna, duża mało czasu, wybieg raz na tydzień.
  Kapsel połączony i zakochany, postaram się dołączyć zdjęcia. Sonecik ma się świetnie, gorzej jego brat bo ciągle go goni, myślę że poprostu mają za mało rozrywki, działka nieczynna, duża mało czasu, wybieg raz na tydzień.