Milky Way i Choco Loco - świnki z poliestru [Warszawa]
Moderator: silje
Re: Milky Way i Choco Loco - świnki z poliestru [Warszawa]
Nie kuś, bo teraz klatki mam dwie 

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Gusiak, powiem Ci jak mnie Jola (a miałam mieć tylko jedną dziewczynkę, ta druga nieplanowana wcale już nas tak kupiła że świata poza nią nie widzimy), bierz jeeee

Walczę ze sobą walczę
Ze dwa dni mi trzeba, aby to wszystko logistycznie ugryźć... Bo jak już Sempreverde wspomniała- no matter what -miałabym 4 świnie do kochania na wieczność 
Dziwi mnie jednak to, że takie śliczności jeszcze nowych opiekunów nie znalazły - ja swoich naprawdę długo szukałam.

Dziwi mnie jednak to, że takie śliczności jeszcze nowych opiekunów nie znalazły - ja swoich naprawdę długo szukałam.
- lunorek
- Kontakt:
Powiem tak, 3 a 4... Ja miałam mieć 2, już mam 3.. 3cia w drodze. Jeszcze 2 urocze chomiczki obok, to już 5. A to nie koniec domowej zwierzętarni. Ja już raczej stopuję, ale Tobie jedna niunia więcej się jakoś zmieści. Patrz na te biedne pyszczki
U Ciebie te misiulki miałyby niebo na ziemi...

Jest dla dziewczyn fantastyczny domek! Może sam się przyzna 
@Gusiak, jak tylko do Stowarzyszenia trafi świnka w typie US Teddy to będę do Ciebie pisać

@Gusiak, jak tylko do Stowarzyszenia trafi świnka w typie US Teddy to będę do Ciebie pisać

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nooooo?????sempreverde pisze:Jest dla dziewczyn fantastyczny domek! Może sam się przyzna![]()

I o to chodzi!sempreverde pisze:Jest dla dziewczyn fantastyczny domek! Może sam się przyzna

Mam podejrzenia,ale.więcej nic nie ppwiem
Trzymam

Trzymam

Kto ? kto?

Poproszęsempreverde pisze: