A prosiaki nacykali bo faszerujesz jakimiś podejrzanymi prochami
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
paprykarz
Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.], Miecio i Homer
O widzisz jaki Homer pojętny.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Ależ z Was sadyści są, żeby Homerowi tylko 2 kawałki rzucić 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ej, kurcze, wszystko trzeba w szczegółach tu pisać, bo inaczej jakieś oskarżenia lecą...
Wcześniej z ręki dostał 4 kawałki
Nie wiem ile tego mogę mu dawać (dajemy w nagrodę po zakrapianiu oka), więc tak mu daję 1-1,5 fileta z kaczki (takie suszone z paczki).
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
loriain
Na mnie tez szczekaja jak wyczaja że zbliża się pora paskudny prochow
A Homer to same dobroci dostaje
A Homer to same dobroci dostaje
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
snilo mi sie dzisiaj ze bylam w domu pelnym swinek z naszego forum. porwalam Zurka i Miecia i wrzucilam do klatki z Tosia i Bromba od Siuli. a potem udawalam ze pomagam ci ich szukac. czy jest ze mna zle? 
- Asita
- Kontakt:
Chryzantem, Ty lepiej pokaż swe oblicze, żebym mogła się Ciebie strzec
Ja dziś miałam sen, że już była zielona trawa i poszłam zbierać, a nie było już łąki, na którą chodzimy, tylko bloki tam stały...
Byłam dziś podpisać nową umowę o pracę. Czy to jest jakiś znak, że jadąc tam zatrzymała mnie policja i wlepiła mandat za przekroczenie prędkości???
Poza tym dziewczyna, moja przyszła "szefowa" powiedziała, że mają prywatną grupę na fb, dzięki której szybko i bez niepotrzebnego dzwonienia można się komunikować...jakby tu...powiedziałam jej, że nie mam fb...potem jeszcze dodała, że mają whatsapp, i to też bardzo ułatwia komunikację, bo nie trzeba ciągle na telefonie wisieć...to tylko na mnie spojrzała z uśmiechem, bo już wiedziała, jaka będzie moja odpowiedź
Cóż...
U mnie to i tak postęp rewolucyjny, że mam smartphona...
Miecio zażyczył sobie wizyty u fryzjera. Miecio:
- Poproszę irokeza "na Pana Żurka", z tej strony na czarno a całą resztę na brązowo.
Ja dziś miałam sen, że już była zielona trawa i poszłam zbierać, a nie było już łąki, na którą chodzimy, tylko bloki tam stały...
Byłam dziś podpisać nową umowę o pracę. Czy to jest jakiś znak, że jadąc tam zatrzymała mnie policja i wlepiła mandat za przekroczenie prędkości???
Poza tym dziewczyna, moja przyszła "szefowa" powiedziała, że mają prywatną grupę na fb, dzięki której szybko i bez niepotrzebnego dzwonienia można się komunikować...jakby tu...powiedziałam jej, że nie mam fb...potem jeszcze dodała, że mają whatsapp, i to też bardzo ułatwia komunikację, bo nie trzeba ciągle na telefonie wisieć...to tylko na mnie spojrzała z uśmiechem, bo już wiedziała, jaka będzie moja odpowiedź
Miecio zażyczył sobie wizyty u fryzjera. Miecio:
- Poproszę irokeza "na Pana Żurka", z tej strony na czarno a całą resztę na brązowo.
-
Pikabu
Jest nowa fryzura? Jeżeli tak to się pytam, gdzie foty nowej fryzury?!
Haha, rozumiem Cię bo sama od 2 lat dopiero mam smarphone, i długo to odkładałam. FB akurat mam bo mam sporo znajomych rozsianych po świecie i ułatwia to komunikację, ale reszty aplikacji nie ogarniam
Haha, rozumiem Cię bo sama od 2 lat dopiero mam smarphone, i długo to odkładałam. FB akurat mam bo mam sporo znajomych rozsianych po świecie i ułatwia to komunikację, ale reszty aplikacji nie ogarniam
- Asita
- Kontakt:
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Homerek pięknie śpi
Chryzantem nie jest z Tobą źle, po prostu świnki wszelakie zawładnęły Twoim życiem... i umysłem
Asita mandat to znak,że będzie w tym roku jeszcze podwyżka
Wróciłam z pracy, wypiłam piwko i takie żarty mnie się trzymają
Mój mąż też nie ma fb, ani żadnych takich, służbowego smartfona nawet nie odebrał , a teraz to już w ogóle nie chce jak jest na wypowiedzeniu.
Chryzantem nie jest z Tobą źle, po prostu świnki wszelakie zawładnęły Twoim życiem... i umysłem
Asita mandat to znak,że będzie w tym roku jeszcze podwyżka
Mój mąż też nie ma fb, ani żadnych takich, służbowego smartfona nawet nie odebrał , a teraz to już w ogóle nie chce jak jest na wypowiedzeniu.