Kosteczka do adopcji SOLO [Olsztynek]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
wilczurka

Re: Marysia vel. Kosteczka [Olsztynek]

Post autor: wilczurka »

Aussie. pisze:Wydaje mi się, że Kosteczka musi po prostu trafić na swoją świnkę :D.
Każdy ma chociaż jedną osobę którą nie lubi może kosteczka akurat za Grzebykiem i mikro świnkami nie przepada :levitation: trzymam kciuki by się z jakąś świnką dogadała :idontknow: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Aussie.
Miejscowość: Olsztynek
Kontakt:

Post autor: Aussie. »

Akurat za tymi sześcioma świnkami się nie lubi a z całą resztą tak ;)? Wierzysz w takiego "pecha"?
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

Ależ ona mi się podoba! Ma...vel, znaczy... Moja prywatna szajbuska od 3 dni w szpitalu - po robionej "na cito" histerektomii :glowawmur: Trzyma się dziewczyna, ale dopiero dziś będę wiedziała coś więcej. :levitation: Co nie zmienia faktu, że dyspozytorka przy laptopie po łbie mi chodzi... :think: Może ma jakieś totalnie odstręczające cechy, albo wady nie do zaakceptowania? Ech! I tak się nie zniechęcę... To świnia! Się do mnie przyczepiła, jak ten rzep! Uch... :laugh: Pomyślę, a w tym czasie może ją kto inny chapnie...?
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

No ja nie wiem czy ktoś ją chapnie zwłaszcza, że jej sytuacja jest niejasna bo nie wiadomo czy jest do adopcji solo czy do jakiejś świnki, a jeśli tak to do jakiej :/.
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Witam wszystkich moich poddanych tfu znaczy fanów! Oto ja, piękna i wielka (912g) władczyni całej Krainy zwanej Tymczasową Chatką :102: ! Nic się nie zmieniło, nadal uważam, że jestem jedyną świńską istotą godną mojego bliskiego towarzystwa.

Całe królestwo trzeba mieć na oku i pilnować by wszystko działało jak należy 8-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I kto powiedział, że tak nie należy z kapcia korzystać? Nie będziesz mi życia układać, nie jesteś moją prawdziwą mamą!

Obrazek

Obrazek
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

zwierzur pisze:Ależ ona mi się podoba! Ma...vel, znaczy... Moja prywatna szajbuska od 3 dni w szpitalu - po robionej "na cito" histerektomii :glowawmur: Trzyma się dziewczyna, ale dopiero dziś będę wiedziała coś więcej. :levitation:
Jak laseczka?
Zapraszam do nas:
Obrazek
wilczurka

Prześliczna :love: prawdziwa modelka :102:
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

Aussie. pisze:
Jak laseczka?
Goimy się ładnie. Dziś jeszcze kroplówka, a we wtorek zdejmujemy szwy. Potem już tylko "kciukamy", żeby nie było przerzutów...

A Maryśka jest boska!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Zapraszam do nas:
Obrazek
wilczurka

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”