. Widziałam gdzieś w Polsce ale po 50/60zł za sztukę a ja za te zapłaciłam po ok 13zł
. Widziałam gdzieś w Polsce ale po 50/60zł za sztukę a ja za te zapłaciłam po ok 13zł   .
 .Moderator: pastuszek
 . Widziałam gdzieś w Polsce ale po 50/60zł za sztukę a ja za te zapłaciłam po ok 13zł
. Widziałam gdzieś w Polsce ale po 50/60zł za sztukę a ja za te zapłaciłam po ok 13zł   .
 .
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia . Tylko jak zamawia się z aliexpress to trzeba pamiętać, że jest to takie chińskie allegro więc zamawiasz kilka rzeczy i przychodzą oddzielnie. W odstępie miesiąca czasami -,-. W moim przypadku nawet trzech.. Najlepiej wszystko kupować w tym samym sklepie
. Tylko jak zamawia się z aliexpress to trzeba pamiętać, że jest to takie chińskie allegro więc zamawiasz kilka rzeczy i przychodzą oddzielnie. W odstępie miesiąca czasami -,-. W moim przypadku nawet trzech.. Najlepiej wszystko kupować w tym samym sklepie  .
.Na pewno. bo teraz ma za dużą klatkę na tak mało świnekChocolate Monster pisze:Doświnienie?

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia . Przywitajcie trzecią już olx'ową sierotkę. Puki co bez imienia
. Przywitajcie trzecią już olx'ową sierotkę. Puki co bez imienia   .
 .
 .
 . . Wybieg już nie jest taki sztuczny, już jest wypełniony ciepłem domowego ogniska, miłości, zapachu mięty i ogórka oraz przystrojony solidną garścią bobów
 . Wybieg już nie jest taki sztuczny, już jest wypełniony ciepłem domowego ogniska, miłości, zapachu mięty i ogórka oraz przystrojony solidną garścią bobów    .
 .