pusta miska ?Feenka pisze:Ćwiczenie: wskaż niepasujący element
Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa] wst. rez.
Moderator: silje
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt:
Re: Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa] wst. rez.
-
Feenka
Gdyby Tigran nie wywalił z niej zawartości, nie byłaby pusta 
-
katiusha
U mnie także miski zamieniały się w latające spodki za sprawą Niny i Guczysława. Teraz mają przykręcane do krat, jak w pierdlu

-
wilczurka
miska w końcu to najlepsza zabawka
śp. moja króliczka ją wywalała by się upomnieć o żarcie albo z nudy 
-
Chocolate Monster
A Stefan[*] potrafił wywalić miskę nawet z tego wgłębienia na domku z ferplastu 
-
Feenka
Plus jest taki, że jak miska zamieni się w latający spodek, można ją wyjąć z klatki, dzięki czemu robi się trochę więcej miejsca 
Śp. Artur był zaklinaczem misek. Raz chciał się dostać do domku, ale zagrodziłam mu wejście do niego miską. Nie minęła chwila i jak nie zamachnął się, że spodek nagle znalazł się po drugiej stronie klatki ^^
Tulisz i Tigran polubili się z muzyką. Jak widać na zdjęciu, to Tigran jest bardziej skłonny przytulać się do człowieka (Tuliusz chyba woli baniaki z wodą...), z kolei Tuliusz to ten odważniejszy, kicający po dywanie.

Pora rozmiękczyć parę niewieścich serc

Śp. Artur był zaklinaczem misek. Raz chciał się dostać do domku, ale zagrodziłam mu wejście do niego miską. Nie minęła chwila i jak nie zamachnął się, że spodek nagle znalazł się po drugiej stronie klatki ^^
Tulisz i Tigran polubili się z muzyką. Jak widać na zdjęciu, to Tigran jest bardziej skłonny przytulać się do człowieka (Tuliusz chyba woli baniaki z wodą...), z kolei Tuliusz to ten odważniejszy, kicający po dywanie.

Pora rozmiękczyć parę niewieścich serc

Ostatnio zmieniony 20 paź 2017, 18:00 przez Feenka, łącznie zmieniany 1 raz.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Świnki lubia Mozarta 
-
Feenka
Czas mija, a wieprze rosną! Wolniej lub szybciej dobijają do 900 gramów. Co się zmieniło?
Obaj radośnie latają po dywanie z turboprzyspieszniem, obaj ładnie się rozwalają, jak się ich weźmie (nie dotyczy brania na łóżku, wtedy się kończy z podrapanym ciałem). Tuliusz uroczo kopie łapką przy niektórych próbach brania, a Tigran... boi się szczotki. Tak bardzo, że wystarczy, że ją powącha, i już panikuje i wieje, gdzie się da. Rozkoszne prosiaki
Obaj radośnie latają po dywanie z turboprzyspieszniem, obaj ładnie się rozwalają, jak się ich weźmie (nie dotyczy brania na łóżku, wtedy się kończy z podrapanym ciałem). Tuliusz uroczo kopie łapką przy niektórych próbach brania, a Tigran... boi się szczotki. Tak bardzo, że wystarczy, że ją powącha, i już panikuje i wieje, gdzie się da. Rozkoszne prosiaki