TrzymamKarla pisze:Brzmi, jakby się chłopaki dogadywali. Trzymam kciuki żeby nie było niespodzianek przy łączeniu![]()
Ja dzisiaj od rana łączę moje dziewczyny i też jestem przejęta czy jest tak, jak ma być.

Moderator: pastuszek
TrzymamKarla pisze:Brzmi, jakby się chłopaki dogadywali. Trzymam kciuki żeby nie było niespodzianek przy łączeniu![]()
Ja dzisiaj od rana łączę moje dziewczyny i też jestem przejęta czy jest tak, jak ma być.
To samo pomyślałam wczoraj. Są bardzo podobni, tylko gabaryty zdecydowanie jeszcze różnePulpecja pisze:Chłopaki wyglądają jak bracia, mają to samo ubarwienie
Ja bym na Twoim miejscu nie czekała, tylko dałabym ich razem. Mają domek i tunel, to jakoś się podzielą. Setka jest minimum dla dwóch świnek, a że obaj jeszcze nie osiągnęli maksymalnych rozmiarów, to im spokojnie starczy. Możesz dodać im półkę, to będą mieli dodatkową powierzchnię na i pod. 120-tki możesz spokojnie szukać, może trafi się np. jakaś promocja.JolaA pisze:Nie wiem czy nie wstrzymam się do czasu kupienia domku i tuneliku dla Gniewka. Każdy musi mieć swoje lokum, bo będzie awantura na bankNo i na pewno muszą iść do klatki razem jak będą dobrze zmęczeni na wybiegu.
Poza tym dopiero kupiłam klatkę 100tkę, a już myślę o zakupie 120-tki. Ta setka będzie dla nich za ciasna jak Franek urośnie.
Pulpecjo czy możesz mi napisać ile ważył Gniewko ostatnio i czy podawałaś mu dodatkowo wit.C? Czy tylko z karmy wystarcza?