Już tęsknisz?
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Sześcioświń? Nie można ich nie kochać...
Charakterne dziewczyny, nie ma co
Już tęsknisz?
Już tęsknisz?
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Kochana ja tam myślę,że Flow możesz spokojnie do Vedette odesłać,będzie miała dwa kocmołuchy 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Ja nie wątpię, że Vedette byłaby bardzo szczęśliwa i przyjęła ją z otwartymi ramionami...jadziulka pisze:Kochana ja tam myślę,że Flow możesz spokojnie do Vedette odesłać,będzie miała dwa kocmołuchy
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Mopy żyją w zgodzie. Pełnej, bez cykania, ganiania... Zmieniła się faza księżyca i panny przestały wariować... Tylko miękkie boby Flow mnie niepokoją. Jak tylko zje więcej zielonego, a jest niesamowicie łakoma, to od razu miękkie boby. Chyba jutro jej zaaplikuję probiotyk... I zrobię dietkę ze dwa, trzy dni...
Trzej muszkieterowie (Ginger, Miracle i Dream) czekają na D'Artaniana(Flair), aż do nich dołączy... Flair gryzie klatkę za każdym razem jak wchodzę do pokoju i drze się niemiłosiernie przy podawaniu jedzenia... Może się obawia, że o niej zapomnę...
Mopy znowu wyhodowały kołtunki na zadkach więc było szybkie strzyżenie. A potem wrzaski oburzonych królewien, co nie znoszą czesania. Whisper podąża za pankową modą, przefarbowała irokeza na zielono i różowo. Znaczy znowu leżała na buraku i na brokule lub szpinaku
Zwariować idzie z nimi... Ale dobrze być już w domu 
Trzej muszkieterowie (Ginger, Miracle i Dream) czekają na D'Artaniana(Flair), aż do nich dołączy... Flair gryzie klatkę za każdym razem jak wchodzę do pokoju i drze się niemiłosiernie przy podawaniu jedzenia... Może się obawia, że o niej zapomnę...
Mopy znowu wyhodowały kołtunki na zadkach więc było szybkie strzyżenie. A potem wrzaski oburzonych królewien, co nie znoszą czesania. Whisper podąża za pankową modą, przefarbowała irokeza na zielono i różowo. Znaczy znowu leżała na buraku i na brokule lub szpinaku
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
moje zamiast futra to malują sobie pyszczki buraczkiem jak szminką
mówisz, że faza księżyca inna.. możliwe.. moje miały ostatnio ruję.. widać wcześniejsze dziobanie się to jak nic był pms
Biedna flair.. faktycznie boi się, że reszta ją zakwiczy, pobiegniesz do nich a dla niej już nic nie zostanie
Moje mimo czesania się kołtunią.. uzbrojona jestem już w nożyczki i maszynkę.. żadne skołtunione futro mi nie straszne.. na szczęście moim zwisa co im robię.. ważne by jedzenie potem dostać
mówisz, że faza księżyca inna.. możliwe.. moje miały ostatnio ruję.. widać wcześniejsze dziobanie się to jak nic był pms
Biedna flair.. faktycznie boi się, że reszta ją zakwiczy, pobiegniesz do nich a dla niej już nic nie zostanie
Moje mimo czesania się kołtunią.. uzbrojona jestem już w nożyczki i maszynkę.. żadne skołtunione futro mi nie straszne.. na szczęście moim zwisa co im robię.. ważne by jedzenie potem dostać
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
-
twojawiernafanka
Coś w tych fazach księżyca musi być
Może jakieś zdjęcia panien niepublikowane?
Może jakieś zdjęcia panien niepublikowane?
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
albo jakieś bez cenzurytwojawiernafanka pisze: Może jakieś zdjęcia panien niepublikowane?
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Flow i Whisper na wieść o tym, że zakupiłam im norki od Oxi, zamiast leżeć na kocyku to pod niego wchodzą(wcześniej tak nie robiły), pokazując, że wiedzą o co kaman i że się doczekać nie mogą 
A zdjęcia będą niedługo
A zdjęcia będą niedługo
-
Ann
Cynthia pisze:Flow i Whisper na wieść o tym, że zakupiłam im norki od Oxi, zamiast leżeć na kocyku to pod niego wchodzą(wcześniej tak nie robiły), pokazując, że wiedzą o co kaman i że się doczekać nie mogą
To czekamy na fotki pięknotek - mogą być pod kocykiem
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Zamieszkałam w jednym mieszkaniu ze świnkami - do tej pory właściwie od dwóch miesięcy one mieszkały na nowym mieszkaniu, a my z różnych często bzdurnych powodów na nowym. Teraz będę miała dla nich więcej czasu, będę z nimi non stop, i wreszcie będzie tak jak być powinno
BTW, cudowne uczucie mieć WŁASNĄ wannę, WŁASNE łóżko, WŁASNĄ kuchnię... Pierwsza noc na nowym mieszkaniu, nie wiem czy zasnę
Obiecane zdjęcia spod kocyka
Z kamerą wśród bobów:

Duża kiedy będą norki?

Uwielbiam, gdy Miracle zwija się w taki rogalik

BTW, cudowne uczucie mieć WŁASNĄ wannę, WŁASNE łóżko, WŁASNĄ kuchnię... Pierwsza noc na nowym mieszkaniu, nie wiem czy zasnę
Obiecane zdjęcia spod kocyka
Z kamerą wśród bobów:

Duża kiedy będą norki?

Uwielbiam, gdy Miracle zwija się w taki rogalik