zapomniałamporcella pisze:Halo!!! Tu Ziemia!! Nie kupujemy hamaków, ani domków. Dziewczyny sa parterowe.

Moderator: pastuszek
zapomniałamporcella pisze:Halo!!! Tu Ziemia!! Nie kupujemy hamaków, ani domków. Dziewczyny sa parterowe.

, która 14 lat temu (przemieszkała je w szufladce) służyła mi na różne drobiazgi do pielęgnacji świeżo urodzonej córci...Jak ten czas leci
 , która 14 lat temu (przemieszkała je w szufladce) służyła mi na różne drobiazgi do pielęgnacji świeżo urodzonej córci...Jak ten czas leci  , ale po tacce tego nie widać
 , ale po tacce tego nie widać  

. Czy będzie dobre - jakie obecnie mają panny, bo nie chcę zmieniać ich dotychczasowych przyzwyczjeń, a każda świnka ma w sumie inaczej, nasza pierwsza świnka prawie nie korzystała z poidełka, a Igorek miał zwykłe z jedną kulką, co prawda słyszalne
 . Czy będzie dobre - jakie obecnie mają panny, bo nie chcę zmieniać ich dotychczasowych przyzwyczjeń, a każda świnka ma w sumie inaczej, nasza pierwsza świnka prawie nie korzystała z poidełka, a Igorek miał zwykłe z jedną kulką, co prawda słyszalne   ale świetnie sobie z nim radził.
 ale świetnie sobie z nim radził. Jedzą natomiast sporo mokrego - generalnie są żarte i łakome.
 Jedzą natomiast sporo mokrego - generalnie są żarte i łakome.  

!
 ! No i granulat tez niekonieczny, od niego się tyje.
 No i granulat tez niekonieczny, od niego się tyje.