- wiek świnki: ok. 3 miesiące na 10.05.2017
- płeć świnki: samica
- adopcyjny numer świnki: 3384
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Warszawa, (Ronek). Zmiana 30.07.2017: Warszawa, Aviczka
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Świnka polaboratoryjna, zdrowa, trochę grzybicy. Aktualizacja: grzybicy brak.
- informacje dot. diety: na razie CN, zielone lubi, ale nie wszystko, uczymy się nowych smaków i próbujemy przekonać, że cykoria jest jadalna.
- stan adopcji: Do adopcji ze Spiką. Wstrzymana do wyleczenia grzybicy. Można rezerwować
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Młodziutka, energiczna i płochliwa świneczka. Zapowiada się na małą zawadiakę. Świetny apetyt, ale ciągle drobniutka, chociaż przez tydzień u mnie już się poprawiła.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW Ronek
- informacja o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: zakładam, że porcella, skoro wydała zgodę na pobyt świnki u mnie.
Tak wygląda Alifka

- imię świnki: Spika
- wiek świnki: ok. 3 miesiące na 10.05.2017
- płeć świnki: samica
- adopcyjny numer świnki: 3382
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Warszawa, (Ronek) Zmiana 30.07.2017: Warszawa, Aviczka
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Świnka polaboratoryjna, zdrowa, trochę grzybicy, ładnie schodzi. Aktualizacja: grzybicy brak
- informacje dot. diety: na razie CN, zielone lubi, ale nie wszystko, uczymy się nowych smaków i próbujemy przekonać, że cykoria jest jadalna. Wsuwa suchą karmę do dna.
- stan adopcji: Do adopcji z Alifą. Wstrzymana do wyleczenia grzybicy. Można rezerwować
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Młodziutka, energiczna i płochliwa świneczka. Zapowiada się na rozważną pannę. Apetyt dobry, ale ciągle drobniutka, chociaż przez tydzień u mnie już się poprawiła.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW Ronek
- informacja o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: zakładam, że porcella, skoro wydała zgodę na pobyt świnki u mnie.
A tak, dla odmiany wygląda Spika: