Księżniczka Emilia

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

evyn_life

Re: Księżniczka Emilia

Post autor: evyn_life »

Wczoraj była wielka kąpiel brudasków :) De`sert czuła się jak zawsze jak w spa, a Emila :evil: kąpałam już ją wcześniej, ale oczywiście wlazła na swoją koleżankę i całą ją zmoczyła ...grrrr No ale co ja zrobię - nic, wysuszyłam panny, obcięłam pazurki, dałam wit. C i ogórka :) Wieczorem dziewczyny wygrzały się na podusi i poszły spać :*
Katia69

Post autor: Katia69 »

Pokażcie się dziewczęta po tym SPA ;) :photo:
evyn_life

Ojjj zdjątek nie ma :(
mam tylko filmik :)
evyn_life

Wymyśliłam :think:
Tak więc, dla fanów Emilki i D`esert mała niespodzianka :) Ułatwiam Nam i Wam obserwację poczynań prośków tworząc ich osobną stronkę na fb. Myślę, że tak będzie o wiele prościej i bardziej regularnie.
Tak więc zapraszam ;)

https://www.facebook.com/BPKE-1025431514164905
Katia69

Odwiedzamy regularnie :D
evyn_life

Wiemy :) Dziewczyny szczęsliwe i chyba w końcu się zaprzyjaźniły :)
evyn_life

Jeeeej..... od ostatniego posta minęło już tak dużo czasu...ale wiecie jak to jest, zawsze znajdzie się coś ważniejszego :D
W dużym skrócie - ubiegły rok minął dziewczynką spokojnie i zdrowo. D'esert już chyba zawsze będzie puchatą kulką a Emila figlarną rozrabiaką. Poza klatką dziewuchy wykazują objawy wielkiej i szaleńczej miłości :love: (przytulaski) ale w niej ... :argue: :laugh: No cóż... Świniaki kompletnie nie dobrane pod względem charakteru. Rudy grubasek, nie zmienił swego życia na fit i dalej jest łakomym leniuchem, a Księżniczka to księżniczka i wszędzie jej pełno. W moim mini stadku 100% dominuje D'esert i dość często jak dla mnie używa zębów na Emilii. Prawie co dzień słychać wielki pisk.... Czasami jednak ten pisk jest także, bez kontaktu zęby- Emila lecz tylko w bliskiej obecności D'esert. Szczerze mówiąc już nie mam pomysłów na dziewczyny i czasami po prostu je zostawiam. Zastanawiam się jednak czy 3 prosiek mógłby rozwikłać zagadkę, taki który byłby towarzystwem i wsparciem dla Emii, a zarazem rozruszał i ustawiłby trochę rudą. Ale to na razie tylko pomysł...
Katia69

Pozdrawiamy i prosimy o :photo:
evyn_life

No to pięknie..... De'sert ma ropień/kaszaka :( Dzisiaj dostała antybiotyk i przeciwbólowe. Jutro kontrol i w poniedziałek zabieg . Trochę się denerwuję..... Po dzisiejszych zastrzykach prośka jest raczej wycofana. Po zabiegu powinnam świnie rozdzielić czy niekoniecznie ?? :glowawmur:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”