No u nas jest upał ok.26-27 stopni ale ile na słońcu to nie wiem..Dorka pisze:A ile stopni u Was?dominika45 pisze:My własnie wróciły z trawki w ogrodzie.. tylko trzeba zapewnić też cień nie wolno wystawiać na samo słońce trzeba je osłonic- myślę, ze o tym wiesz..
Cookie i Mela, czyli moje prosiaki :)
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

dominika45
Re: Cookie i Mela, czyli moje prosiaki :)
- 

Dorka
Jutro dodam jakieś zdjęcia, bo dzisiaj zrobilam tylko moje wspólne z prosiakami  Meli przecierałam dzisiaj zadek mokrym wacikiem, bo się trochę ubrudziła...Któraś z dziewczyn, obstawiam Melke ma rujkę, więc jest głośno u mnie w pokoju
 Meli przecierałam dzisiaj zadek mokrym wacikiem, bo się trochę ubrudziła...Któraś z dziewczyn, obstawiam Melke ma rujkę, więc jest głośno u mnie w pokoju   Jutro też zważę kuleczki, bo teraz wakacje to mam dla świń dużo czasu, ale pogoda nie za ładna, więc na podwórko nie pójdziemy
 Jutro też zważę kuleczki, bo teraz wakacje to mam dla świń dużo czasu, ale pogoda nie za ładna, więc na podwórko nie pójdziemy 

Meli przecierałam dzisiaj zadek mokrym wacikiem, bo się trochę ubrudziła...Któraś z dziewczyn, obstawiam Melke ma rujkę, więc jest głośno u mnie w pokoju
 Meli przecierałam dzisiaj zadek mokrym wacikiem, bo się trochę ubrudziła...Któraś z dziewczyn, obstawiam Melke ma rujkę, więc jest głośno u mnie w pokoju   Jutro też zważę kuleczki, bo teraz wakacje to mam dla świń dużo czasu, ale pogoda nie za ładna, więc na podwórko nie pójdziemy
 Jutro też zważę kuleczki, bo teraz wakacje to mam dla świń dużo czasu, ale pogoda nie za ładna, więc na podwórko nie pójdziemy 
- 

Dorka
DziękujemyAnulka1602 pisze:Śliczne panienki

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
piekne panny, wszystkie trzy  

- 

Dorka
HihiChryzantem pisze:piekne panny, wszystkie trzy
 Dziękujemy
 Dziękujemy