Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak

Post autor: pastuszek »

Ja w 60, ale gwarancji nie daje - ogólnie max. do 40 C.
Polecam zakupić sobie jakiś proszek do dezynfekcji coś w ten deseń http://allegro.pl/dezynfekujacy-proszek ... 15619.html, ale znajdziesz też coś podobnego do prania w niższych temperaturach 30-60 C np. to http://allegro.pl/koncentrat-biobojczy- ... 05814.html
A wsadzenie do zamrażalnika nie wytłucze cholerstwa?

emgie - tunelu miało nie być, nie ;>
A i seledynowego nie mam już :( Co Ci dać zamiast niego?
emgie

Post autor: emgie »

Miała być jedna norka i jeden tunel (zrób proszę z ociepliną - kolor na zewnątrz jasny róż a w środku szary) - bo wcześniej zamówiłam tunel i domówiłam drugi, a chodziło mi że to drugie to miała być norka ;) czyli jedna norka i jeden tunel.

I teraz z tym zielonym trzeba wybrać najmniejsze zło, bo to prezent dla prosiaków od Chłopa i on kolory wybierał :szczerbaty:
To niech będzie ten zielony - trawa, a środek tuneli żółty
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Norkę uszyłam bez ociepliny, bo taką chciałaś i róż miał być w środek, tunel początkowo też miał być bez ociepliny. To teraz jak ma być?
emgie

Norka jest dokładnie taka, jaką chciałam, bez ociepliny i z różem w środku :) ale skoro nie uszyłaś jeszcze tunelu to chciałam wykorzystać okazję żebyś jeszcze go jednak dociepliła - a niech mają paskudy już na zimę ;) ps tak to jest jak niezdecydowana baba sie za zakupy bierze eh...
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Już myślałam, że coś pokręciłam - sama ledwo już ogarniam :lol:
Ok, tunel będzie z ociepliną :)

Tylko jak już Cię mam tu to na dwa dzyndzle czy po jednym, bo jak ma stać na ziemi to lepiej dwa, bo po co tyle karabińczyków koło siebie. Chyba, że podwieszany, ale to wtedy radzę na sznureczku zawieszać i co najwyżej z półkolami zrobić :)
emgie

Super :D
To już żebyśmy się obie nie pogubiły, to oprócz tego co już jest uszyte i co jest na zdjęciach ma być: ten wiszący tunel z ociepliną, dwa tunelohamaki, wkład do transportera i 4 poduszki (2 do kapciocha i 2 do jamki) :)

No i mnie zaskoczyłaś tym pytaniem, bo nie wiem o co chodzi :laugh: ale ma wisieć, bo jak będzie leżał, to panny uznają go za część kuwety - to zrób proszę tak, żeby było jak najlepiej dla wiszącego
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Nie przypominaj Obrazek

Ok, jak będę mieć wątpliwości to na pw się zgłoszę ;)
emgie

Spokojnie, dopóki nie wpłynie wypłata na konto to nie będę Cię nękać :szczerbaty:
Czyli daje Ci tydzień, a później wysyłam moje panny do Wrocławia na szerzenie terroru :świnka1: :świnka1:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

Nie ma już szarego?
hastianna

Post autor: hastianna »

A ja szczerze POLECAM Domek na Polkę Ferplast jest rewelacyjny moja Zulisia ma go jako 1-wsza lokatorka który uszyła dla nas Pastuszek i mimo wielu praniom jest nadal w swoim super stanie ,a w użytkowaniu jest nie zastąpiony o to dowód
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”