Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy
Tak jak i po ogórku  Dobrze że te nasze świntuchy są takie przepadliste to łatwo je udobruchać
 Dobrze że te nasze świntuchy są takie przepadliste to łatwo je udobruchać 

- 

Anulka1602
Ach te moje futrzaki-ostatnio miały focha za zlikwidowany wybieg i zabrane zabawki więc w ramach rekompensaty w piątek kupiliśmy panienkom nową duuużąąą i śliczną w centki matę by miały więcej miękkiego miejsca do brykania-mąż po zakupach oczywiście stwierdził że te nasze kudłate baby puszczą go z torbami bo co chwile im coś kupuję 
Wczoraj wybrałam się do zoologa bo kończyło mi się sianko i miałam kupić tylko sianko ale akurat była nowa dostawa towaru iiiiiiii wróciłam do domu z pełną siatą zakupów dla moich słodkich rozczochrańców szybko wszystko pochowałam by mąż po powrocie z pracy nie dostał zawału na widok zakupionych nowości
 szybko wszystko pochowałam by mąż po powrocie z pracy nie dostał zawału na widok zakupionych nowości  ledwo siadłam sobie przy kawce a tu wchodzi mąż i od progu jojczy jak nasze świniaki że głodny,więc zbieram tyłek do kuchni by dać mu obiad a on mi macha nową miseczką dla świnek i pyta- co to jest kochanie??? Więc mówię że to dla dziewczyn na ziółka a on wybucha śmiechem i pyta gdzie reszta skarbów bo na pewno nie kupiłam tylko miski!
 ledwo siadłam sobie przy kawce a tu wchodzi mąż i od progu jojczy jak nasze świniaki że głodny,więc zbieram tyłek do kuchni by dać mu obiad a on mi macha nową miseczką dla świnek i pyta- co to jest kochanie??? Więc mówię że to dla dziewczyn na ziółka a on wybucha śmiechem i pyta gdzie reszta skarbów bo na pewno nie kupiłam tylko miski!   i tak cała konspiracja dużej i świń padła bo duża jak wróciła z zakupów otoczona przez świńską,rozdartą gromadę zajęła się częstowaniem rozdarciuchów nowymi pysznościami i zostawiła miskę po myciu na zlewie zamiast szybko dać na wybieg lub do klatki by pańcio jej nie zauważył.
 i tak cała konspiracja dużej i świń padła bo duża jak wróciła z zakupów otoczona przez świńską,rozdartą gromadę zajęła się częstowaniem rozdarciuchów nowymi pysznościami i zostawiła miskę po myciu na zlewie zamiast szybko dać na wybieg lub do klatki by pańcio jej nie zauważył. 

Wczoraj wybrałam się do zoologa bo kończyło mi się sianko i miałam kupić tylko sianko ale akurat była nowa dostawa towaru iiiiiiii wróciłam do domu z pełną siatą zakupów dla moich słodkich rozczochrańców
 szybko wszystko pochowałam by mąż po powrocie z pracy nie dostał zawału na widok zakupionych nowości
 szybko wszystko pochowałam by mąż po powrocie z pracy nie dostał zawału na widok zakupionych nowości  ledwo siadłam sobie przy kawce a tu wchodzi mąż i od progu jojczy jak nasze świniaki że głodny,więc zbieram tyłek do kuchni by dać mu obiad a on mi macha nową miseczką dla świnek i pyta- co to jest kochanie??? Więc mówię że to dla dziewczyn na ziółka a on wybucha śmiechem i pyta gdzie reszta skarbów bo na pewno nie kupiłam tylko miski!
 ledwo siadłam sobie przy kawce a tu wchodzi mąż i od progu jojczy jak nasze świniaki że głodny,więc zbieram tyłek do kuchni by dać mu obiad a on mi macha nową miseczką dla świnek i pyta- co to jest kochanie??? Więc mówię że to dla dziewczyn na ziółka a on wybucha śmiechem i pyta gdzie reszta skarbów bo na pewno nie kupiłam tylko miski!   i tak cała konspiracja dużej i świń padła bo duża jak wróciła z zakupów otoczona przez świńską,rozdartą gromadę zajęła się częstowaniem rozdarciuchów nowymi pysznościami i zostawiła miskę po myciu na zlewie zamiast szybko dać na wybieg lub do klatki by pańcio jej nie zauważył.
 i tak cała konspiracja dużej i świń padła bo duża jak wróciła z zakupów otoczona przez świńską,rozdartą gromadę zajęła się częstowaniem rozdarciuchów nowymi pysznościami i zostawiła miskę po myciu na zlewie zamiast szybko dać na wybieg lub do klatki by pańcio jej nie zauważył. 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja też mam problem z zakupami dla świnek dlatego nie wchodzę do zoologa ani na wątki dziewczyn, które szyją różne cuda dla prosiaczków  Nie mogłabym tylko pooglądać a nic nie kupić
 Nie mogłabym tylko pooglądać a nic nie kupić  

Świnki mają w sobie to coś, że człowiek mięknie - wystarczy spojrzeć w świnkowe piękne oczka i koniec! Przepadłaś!

Świnki mają w sobie to coś, że człowiek mięknie - wystarczy spojrzeć w świnkowe piękne oczka i koniec! Przepadłaś!

- 

Anulka1602
Dokładnie martuś masz rację-przepadłam,wpadłam jak śliwka w kąpot tylko że ja zamiast wpaść w kąpot-wpadłam w świńśki urok. Z m.  oimi świnkowymi skrzatami  mam jak z dziećmi-nie potrafię im odmówić i wyjść ze sklepu z pustymi rękami,po prostu zawsze muszę im coś kupić i to nie tylko w zoologu. Ja wszędzie wypatrzę coś co będzie dla nich potrzebne
 oimi świnkowymi skrzatami  mam jak z dziećmi-nie potrafię im odmówić i wyjść ze sklepu z pustymi rękami,po prostu zawsze muszę im coś kupić i to nie tylko w zoologu. Ja wszędzie wypatrzę coś co będzie dla nich potrzebne  mąż już się z tym oswoił i jak jedziemy na zakupy to od razu pyta ile ma wziąść pieniędzy bo wie że zawsze zaciągnę go po coś dla naszych kudłaczy
 mąż już się z tym oswoił i jak jedziemy na zakupy to od razu pyta ile ma wziąść pieniędzy bo wie że zawsze zaciągnę go po coś dla naszych kudłaczy 

oimi świnkowymi skrzatami  mam jak z dziećmi-nie potrafię im odmówić i wyjść ze sklepu z pustymi rękami,po prostu zawsze muszę im coś kupić i to nie tylko w zoologu. Ja wszędzie wypatrzę coś co będzie dla nich potrzebne
 oimi świnkowymi skrzatami  mam jak z dziećmi-nie potrafię im odmówić i wyjść ze sklepu z pustymi rękami,po prostu zawsze muszę im coś kupić i to nie tylko w zoologu. Ja wszędzie wypatrzę coś co będzie dla nich potrzebne  mąż już się z tym oswoił i jak jedziemy na zakupy to od razu pyta ile ma wziąść pieniędzy bo wie że zawsze zaciągnę go po coś dla naszych kudłaczy
 mąż już się z tym oswoił i jak jedziemy na zakupy to od razu pyta ile ma wziąść pieniędzy bo wie że zawsze zaciągnę go po coś dla naszych kudłaczy 
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- 

Anulka1602
Nie pierwsza to i na pewno nie ostatnia konspiracja  Teraz nie mogę się doczekać moich imienin-generalnie to do tej pory nie obchodziłam urodzin i imienin i nie chciałam prezentów choć mój mąż i tak zawsze kupuje mi coś ładnego i kosztownego,w związku z tym w tym roku go zaskoczyłam i w niedzielę przypomniałam mu że lada moment mam imieniny i że w tym roku chce sama wybrać prezent by nie musiał kombinować-mąż bardzo się ucieszył póki nie usłyszał co chcę
  Teraz nie mogę się doczekać moich imienin-generalnie to do tej pory nie obchodziłam urodzin i imienin i nie chciałam prezentów choć mój mąż i tak zawsze kupuje mi coś ładnego i kosztownego,w związku z tym w tym roku go zaskoczyłam i w niedzielę przypomniałam mu że lada moment mam imieniny i że w tym roku chce sama wybrać prezent by nie musiał kombinować-mąż bardzo się ucieszył póki nie usłyszał co chcę  - weszłam szybko na allegro i pokazałam mu klatkę CC i stanowczym głosem oznajmiłam że w tym roku albo kupi mi taki prezent albo nie chce nic. Mina mojego męża-bezcenna
 - weszłam szybko na allegro i pokazałam mu klatkę CC i stanowczym głosem oznajmiłam że w tym roku albo kupi mi taki prezent albo nie chce nic. Mina mojego męża-bezcenna 

Teraz nie mogę się doczekać moich imienin-generalnie to do tej pory nie obchodziłam urodzin i imienin i nie chciałam prezentów choć mój mąż i tak zawsze kupuje mi coś ładnego i kosztownego,w związku z tym w tym roku go zaskoczyłam i w niedzielę przypomniałam mu że lada moment mam imieniny i że w tym roku chce sama wybrać prezent by nie musiał kombinować-mąż bardzo się ucieszył póki nie usłyszał co chcę
  Teraz nie mogę się doczekać moich imienin-generalnie to do tej pory nie obchodziłam urodzin i imienin i nie chciałam prezentów choć mój mąż i tak zawsze kupuje mi coś ładnego i kosztownego,w związku z tym w tym roku go zaskoczyłam i w niedzielę przypomniałam mu że lada moment mam imieniny i że w tym roku chce sama wybrać prezent by nie musiał kombinować-mąż bardzo się ucieszył póki nie usłyszał co chcę  - weszłam szybko na allegro i pokazałam mu klatkę CC i stanowczym głosem oznajmiłam że w tym roku albo kupi mi taki prezent albo nie chce nic. Mina mojego męża-bezcenna
 - weszłam szybko na allegro i pokazałam mu klatkę CC i stanowczym głosem oznajmiłam że w tym roku albo kupi mi taki prezent albo nie chce nic. Mina mojego męża-bezcenna 
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Piękny prezent   

Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
- 

Anulka1602
Piękny i najlepszy prezent na świecie bo nie tylko dla mnie ale i dla moich pupilek 

- 

Anulka1602
I jeszcze dałam szczegółową instrukcję-która strona na allegro,jaka firma,cena  ale to dla ułatwienia co by chłopina nie musiała studiować całego allegro
 ale to dla ułatwienia co by chłopina nie musiała studiować całego allegro