Super, że Linoskoczka ma już towarzystwo
 Z reguły łączenie kastrata z samicami jest udane
Moderator: pastuszek

Trzymamy za zdrówko pieska..
  Trzymamy za zdrówko pieska.. 

Kolejne potwierdzenie na to, że świnki samotne są nieszczęśliwePikabu pisze:Wciąż nie mogę się nacieszyć widokiem tej dwójki razem.

Znów dopadła go biegunka i wymioty. Jest wyraźnie zmęczony, chociaż tym razem pije i ma apetyt. Mam wyrobioną własną teorię co do przyczyny i męczę telefonami i wizytami naszych wetów. W piątek odczułam już kompletną bezradność, gdy starałam się go wcisnąć na konsultacje do specjalisty. Terminy są na koniec sierpnia. Jasne, że mogę go zabrać do całodobowej kliniki ale tam nie znają psa i mają tyle pacjentów, że mogą coś przeoczyć.
 Znów dopadła go biegunka i wymioty. Jest wyraźnie zmęczony, chociaż tym razem pije i ma apetyt. Mam wyrobioną własną teorię co do przyczyny i męczę telefonami i wizytami naszych wetów. W piątek odczułam już kompletną bezradność, gdy starałam się go wcisnąć na konsultacje do specjalisty. Terminy są na koniec sierpnia. Jasne, że mogę go zabrać do całodobowej kliniki ale tam nie znają psa i mają tyle pacjentów, że mogą coś przeoczyć. 
 Co się jej stało? Przecież nie chorowała
 Co się jej stało? Przecież nie chorowała  Jak Czaruś sobie radzi? Biedny znowu został sam
 Jak Czaruś sobie radzi? Biedny znowu został sam 

Ojej ależ mi przykro!!! Tak bardzo Ci współczuje!!
  Ojej ależ mi przykro!!! Tak bardzo Ci współczuje!! 
 Tym bardziej, że te ostatnie tygodnie była taka żywa. Miała apetyt, przytyła. Rano jeszcze biegała z Czarkiem. Jednak nie ma co ukrywać, że na 100% była z pseudohodowli i to zapewne też miało wpływ.
 Tym bardziej, że te ostatnie tygodnie była taka żywa. Miała apetyt, przytyła. Rano jeszcze biegała z Czarkiem. Jednak nie ma co ukrywać, że na 100% była z pseudohodowli i to zapewne też miało wpływ.  

za Czarka
  za Czarka Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia