Moderator: pastuszek

To chyba jedyny patent, który mi się do tej pory sprawdza jeżeli chodzi o zdjęcia. Bo jak chce coś uchwycić fajnego to zwykle jak już jestem na miejscu z aparatem to szanowni państwo zmieniają miejsce pobytu. A jak siedzę z nimi na wybiegu to jak mnie zauważą to przychodzą na głaskanie, albo upomnieć się o jedzonko.
  To chyba jedyny patent, który mi się do tej pory sprawdza jeżeli chodzi o zdjęcia. Bo jak chce coś uchwycić fajnego to zwykle jak już jestem na miejscu z aparatem to szanowni państwo zmieniają miejsce pobytu. A jak siedzę z nimi na wybiegu to jak mnie zauważą to przychodzą na głaskanie, albo upomnieć się o jedzonko.  Zdarza mu się tam sobie siedzieć i rozglądać na to co się dzieje dookoła.
 Zdarza mu się tam sobie siedzieć i rozglądać na to co się dzieje dookoła.  

musze wypróbować twój patent -"aparat daje żarełko" na moich dziewczynach bo to straszne łakomczuchy więc może podziała i wreszcie uda mi się zrobić jakieś fajne fotki
 musze wypróbować twój patent -"aparat daje żarełko" na moich dziewczynach bo to straszne łakomczuchy więc może podziała i wreszcie uda mi się zrobić jakieś fajne fotki 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaTo samo pomyślałam!Dzima pisze:świetne fotki....miejsce w kalendarzu pewne
 Zdjęcia do kalendarza już poszły przed robieniem tych, ale może się uda
 Zdjęcia do kalendarza już poszły przed robieniem tych, ale może się uda   Wysłałam jedno Tosi i Czarka, jedno Skoczusi i jedno Cichotki.
 Wysłałam jedno Tosi i Czarka, jedno Skoczusi i jedno Cichotki.  I musieli dostać koniecznie jeść! I wyjść! I pogadać z dużą! Więc dziś Duża jest nie wyspana, ale świnie szczęśliwe i sobie śpią w tuneliku, no bo zmęczyły się tym ponaglaniem Dużej.
 I musieli dostać koniecznie jeść! I wyjść! I pogadać z dużą! Więc dziś Duża jest nie wyspana, ale świnie szczęśliwe i sobie śpią w tuneliku, no bo zmęczyły się tym ponaglaniem Dużej.
 Ja trochę później bo o 5:30
 Ja trochę później bo o 5:30  Zaczęła jak Tosia, i sądzę, że szło to tak:
 Zaczęła jak Tosia, i sądzę, że szło to tak: