Pernilla i Belinda - świnki Beatrice
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Pernilla i Belinda - świnki Beatrice
W ogóle. Już drugi tydzień mija - jedzą, śpią, przywykły. O jedzenie wrzeszczą? To puszczaj! One i tak z wybiegu zrobią pewnie wyleż i w dodatku będzie to wyleż pokątny 

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Tak też myślę.Z tego co mówiła Małgosia,to zwykle leżakowały na wybiegu...Dziś już nie wypuszczam,bo właśnie świeżo po sprzątanku i odkurzaniu w domu...Myślę,że zadebiutują po weekendzie,bo najpierw spróbuję wziąć na chwilę na ręce i zaraz do domku!Pernilla czuje się już chyba zadomowiona,Belindzia ciut mniej,ale bierze jedzonko z ręki i daje się głaskać po nosku.Czasami nawet wyrwie żarko siostrze! Oczywiście,domagają się głośno i obawiam się,że już ich trochę rozpuściłam bo jak przyszły jadły wszystko ,a teraz coś jakby z lekka zaczynały wybrzydzać...Sorry Małgosiu,wiem,że miałam tego nie robić...
A,Gosia,dzięki za współdzielony banerek,super!
Belinda i Pernilla pozdrawiają i postanowiły się odwdzięczyć skromnym prezencikiem i zakupiły w Świstaku troszkę jedzonka dla SPŚM.
/ A dla siebie to zamówiły nowy drybed.../

A,Gosia,dzięki za współdzielony banerek,super!
Belinda i Pernilla pozdrawiają i postanowiły się odwdzięczyć skromnym prezencikiem i zakupiły w Świstaku troszkę jedzonka dla SPŚM.
/ A dla siebie to zamówiły nowy drybed.../

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Beatrice a fotki jakieś dziewczynek będą
?

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Beatrice
- Kontakt:
Jasne!Tylko jak odwiedzi mnie za parę dni koleżanka na urodziny...Bo ja analfabetka w tym względzie jestem...
Ale pamiętam! Tylko boję się,że jak ich Pucka poogląda z czasem to się wkurzy...Nie możliwe żeby przy moim dogadzaniu i apetyciku waga nie poszła do góry...

- zwierzur
- Kontakt:
Eeee... Icunio zapasiony nie był, to i panienki linię będą trzymały! Jak PIERWSZY WYBIEG?!
Nie wiem, kiedy jest "za parę dni...", ale - wszystkiego najlepszego, Beatko! Niech Ci się Pernilla i Belinda zdrowo chowają. Wspólnej setki Wam życzę
i nie chodzi mi o klatkę... 

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Beatrice
- Kontakt:
Ha,ha! Wszystkie dziękujemy pięknie za życzonka kochany Zwierzurku!
Co do wagi ,no to nie wiem,nie wiem...Dziś moja bratanica spędziła z nimi 3 godziny i ...tylko "maleńkie prezenciki" im dawała...Co do wybiegu to, hm,chyba nam się kolejnych parę dni przeciągnie...Popełniłam wczoraj błąd śmiertelny! Próbowałam im zrobić kilka zdjęć ,flesz,ostry dźwięk i jak się dziewczyny przeraziły, tak się na mnie gniewają do dzisiaj! Tak więc znów powoli,powoli odbudowujemy nasze dobre relacje ...
Jeszcze jedno kochani : czy ktoś pamięta,Belindzia i Pernisia były kiedyś w kalendarzu,prawda? Szukam i szukam,ale nie mogę znaleźć ! Jeśli gdzieś 'na stanie" jest jeszcze ten kalendarzyk - kupię za każdą cenę!!!

Jeszcze jedno kochani : czy ktoś pamięta,Belindzia i Pernisia były kiedyś w kalendarzu,prawda? Szukam i szukam,ale nie mogę znaleźć ! Jeśli gdzieś 'na stanie" jest jeszcze ten kalendarzyk - kupię za każdą cenę!!!
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- Beatrice
- Kontakt:
Właściwie to takie lekko pomarańczowookie,śliczne! Ale wojna o ogórka znów była - Pernillka oczywiście!
A wydawało mi się ,że były...No to w takim razie będą!/ ale chyba dopiero za rok,bo już pewnie za późno?/Pozdrawiamy gorąco ,ale nie upalnie!
A wydawało mi się ,że były...No to w takim razie będą!/ ale chyba dopiero za rok,bo już pewnie za późno?/Pozdrawiamy gorąco ,ale nie upalnie!

-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Pozdrawiamy piękne dziewczyny.