Uroczy Monster_Gorzów Wlkp.

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Uroczy Monster_Gorzów Wlkp.

Post autor: Kanja »

Imię świnki - Monster
Wiek świnki – ok. 6 m-cy na 11.07.2017r.
Płeć – samiec
Nr adopcyjny – 3494
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo – Gorzów Wlkp. Kanja
Historia zwierzęcia – chłopiec odebrany interwencyjnie przez STOT i przekazany do gabinetu wet., skąd trafił do mnie. Jest uroczy, ciekawski, raczej przyjazny do innych chłopaków (ale wiadomo jak to z tymi świńskimi charakterkami jest)
Stan adopcji – wolny
Informacje dotyczące diety – VL (CN), poza tym sianko i świeże – wszystko smaczne
Kontakt do opiekuna wątku- pw na forum Kanja
Kto wydał zgodę na założenie wątku – ja

Taki jestem ciekawski

Obrazek

A tak odpoczywam

Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Uroczy Monster_Gorzów Wlkp.

Post autor: martuś »

Chłopak prezentuje swoje wdzięki :102: :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Pięknie nóżyny wyciągnął. :love:
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

Mamy wstępną rezerwację. Jak tylko świnki się dogadają to Monster zamieszka w nowym domku. W niedzielę akcja - zapoznanie :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Post autor: Prosiak Srosiak »

Z niecierpliwością czekamy na przystojnego pana :love:
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Kontakt:

No i Monster jest już u nas. :D Jest niesamowity. Awanturnik straszny. Już dawno nie było u nas w domu tak głośno. :lol: Popcornuje zawodowo, biega, skacze ogólna świńska rozpusta. :lol: Jest zafascynowany Małą Misią. Jutro pierwsza próba łączenia. Mam nadzieję, że świniaki się dogadają. Jak na razie zero stresu, jakby był u nas od dawna. :)
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Kontakt:

No i postanowione. Monster zostaje u nas :D Prosiaki dogadały się na 100% :jupi: Jestem bardzo szczęśliwa, bo Mała Misia w pełni zaakceptowała nowego męża. Po śmierci Elmo młoda tęskniła i traciła na wadze. Gdy pojawił się Monster w jedną noc wróciła do 900 gram.

Monster jest cudny. Baaaaardzo szybko przyzwyczaił się do wygód :lol: i do dźwięku otwieranej lodówki oczywiście. Straszny z niego bałaganiarz. Jest knurem więc jak na knura przystało robi chlew na całego ;) Jeszcze żaden mój proś tak nie świnił. Monster robi przepiękny wyleżing jak weźmie się go na przytulanki. Jest odkurzaczem. Pochłania wszystko co stanie na jego drodze.
Najlepsze na świecie są oczywiście świńskie wygody. I tu pozdrowienia dla Pastuszka - świńskiego eksperta od luksusu :D

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Piękna para!!! :love:
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

Prosiak Srosiak pisze:Monster jest cudny. Baaaaardzo szybko przyzwyczaił się do wygód :lol:
Faktycznie jest cudny :love: Myślę, że do wygód to on nie musiał się przyzwyczajać, to będąc w DT u Kanji miał raj na ziemi :) Zresztą sama o tym wiesz, bo znasz Anię osobiście :)
Pozdrawiamy :buzki:
Obrazek
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Kontakt:

Fakt, że wszystkie świnki mają tam jak w raju :) Chodziło mi bardziej o stres związany ze zmianą miejsca zamieszkania. Monster potrzebował mniej niż dobę, żeby oswoić się z nowym miejscem i uskutecznić wyleżing :lol: Raciczki przy miziankach wyciąga zawodowo. Mała Misia też jest od Ani i prawdziwa z niej dama na włościach :D Prosiaczki są u nas równie mocno kochane, rozpieszczane i uwielbiane jak u ciotki :) Świńska rozpusta przede wszystkim :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”