Instrukcja jest obrazkowa i mam nadzieję, że napisana na tyle łopatologicznie, że teraz już nikt nie będzie miał problemu z wstawieniem zdjęć na forum

Ogólnie polecam zarejestrować się (oczywiście tam, gdzie jest to bezpłatne), bo wtedy macie wszystkie zdjęcia w jednym miejscu i nie znikną po jakimś tam czasie.
zapodaj.net
1. Po wejściu kliknąć "Na Forum"

2. Kliknąć "Przeglądaj"

3.Otworzy się okienko przy pomocy, którego wyszukujemy zdjęcie, które chcemy dodać.
Możemy kliknąć w ikonki po lewej stronie i tak szukać, ew. rozwinąć "szukaj w" które zaznaczyłam.
(Nie rozpisuje się na ten temat - domyślam się, ze każdy da sobie radę z wyszukaniem)
Jak już znajdziemy zdjęcie, zaznaczamy je klikając i klikamy otwórz.

4.Kiedy Nasze zdjęcie jest już załadowane, zaznaczamy rozmiar miniaturki a następnie "Zapodaj".
Ewentualnie jeśli chcemy dodać więcej zdjęć - możemy jednocześnie 5 - to klikamy kolejne "Przeglądaj", na końcu zaznaczamy rozmiar miniaturki i klikamy "Zapodaj".

5.Kopiujemy zaznaczony link i wklejami w Nasz post na forum

otofotki.pl
1. Po wejściu klikamy "Przeglądaj"

2.Otworzy się okienko przy pomocy, którego wyszukujemy zdjęcie, które chcemy dodać.
Możemy kliknąc w ikonki po lewej stronie i tak szukać, ew. rozwinąć "szukaj w" które zaznaczyłam.
(Nie rozpisuje się na ten temat - domyślam się, ze każdy da sobie radę z wyszukaniem)

3. Kiedy Nasze zdjęcie jest załadowane, podajemy wynik i klikamy "Wyślij"
Ewentualnie jeśli chcemy dodać więcej zdjęć - możemy jednocześnie 6 - to klikamy kolejne "Przeglądaj", na końcu podajemy wynik i klikamy "Wyślij"

4.Kopiujemy jeden z zaznaczonych linków - przy czym pierwszy link musimy wkleić między IMG (

fotosik.pl
1. Po wejściu klikamy "Dodaj zdjęcia"

2. Następnie klikamy "Wybierz zdjęcia"

3.Otworzy się okienko przy pomocy, którego wyszukujemy zdjęcie, które chcemy dodać.
Możemy kliknąć w ikonki po lewej stronie i tak szukać, ew. rozwinąć "szukaj w" które zaznaczyłam.

4.Kiedy Nasze zdjęcie jest załadowane, zaznaczamy jeszcze ograniczenia wiekowe i wpisujemy ewentualny opis zdjęcia.
Następnie klikamy "Rozpocznij przesyłanie"

5.Następnie pojawi się Wasze zdjęcie a poniżej kody na forum - który skopiujecie i wkleicie w post zależy od Was. Macie miniaturki i pełen rozmiar zdjęcia.

editer.pl
1. Po wejściu klikamy "Przeglądaj"

2.Otworzy się okienko przy pomocy, którego wyszukujemy zdjęcie, które chcemy dodać.
Możemy kliknąc w ikonki po lewej stronie i tak szukać, ew. rozwinąć "szukaj w" które zaznaczyłam.

3. Kiedy Nasze zdjęcie się załaduje, klikamy "Dodaj zdjęcie"

4. Pokaże Nam się strona z Naszym zdjęciem oraz opcjami jego edycji - możemy je mi.in. zmniejszyć, obrócić oraz trochę podrasować

Jak już zdecydujemy jak Nasze zdjęcie ma wyglądać - klikamy "Opublikuj zdjęcie"

5. Kopiujemy zaznaczony kod i wklejamy w post.

tinypic.pl
1. Zaznaczamy czy dodajemy jeden czy więcej plików - można 2 jednocześnie.
Ja zaznaczyłam więcej.

2. Otworzy się okienko przy pomocy, którego wyszukujemy zdjęcie, które chcemy dodać.
(Nie rozpisuje się na ten temat - domyślam się, ze każdy da sobie radę z wyszukaniem).
Jeśli chcemy dwa zdjęcia i są one w jednym miejscu możemy zaznaczyć od razu dwa tj. znajdują się koło siebie - klikamy i przytrzymujemy prawym przyciskiem myszy zaznaczając zdjęcia, które chcemy dodać.

3. Pokażą Nam się kody na forum - dwa od razu albo możemy wybrać pojedynczo - kopiujemy i wklejamy w post.